Спечелете два напълно безплатни билета до вълшебния остров Мартиника


Краен срок - 30 ноември 2015

Вече сме към края на година, в която отново осъществихме хиляди успешни пътувания. Време е да излъчим и пътешественик на България за 2015 г. Кой е той? Това, разбира се, е онзи, който пътува модерно и ползва най-съвременните технологии, за да осъществява своите пътувания.

Затова резервирай своя следващ самолетен билет през приложението на eSKY.bg до 30 ноември и стани Пътешественик на годината! Участвай в томбола за два напълно безплатни билета до вълшебния остров Мартиника, до който ще пътуваш само с личната си карта!

За да се включи в Играта, участникът трябва да резервира и заплати самолетен билет през мобилното приложение на eSKY.bg между 22.10.2015г. и 30.11.2015г..

Играта не важи за самолетни билети, които са закупени чрез интернет страницата и/или извършени през Центъра за обслужване на клиенти на Организатора.

Резервацията на самолетен билет трябва да бъде заплатена в срок. Потребител, чиято резервация е анулирана поради неплащане, не участва в Играта.

Участието в Играта не е свързано с резервация на самолетен билет на определена стойност, до определена дестинация, с определена авиокомпания или други изисквания.

Победителят ще бъде изтеглен  до 12.10.2015г. на базата на лотариен принцип чрез компютъризирана система и обявен на страницата на „Е-Скай“ във Facebook.

След края на Играта ще бъде направена проверка дали участвалите в Играта отговарят на условията на Играта и ще бъдат автоматично изключени участниците, които не отговарят на условията на Играта.

Наградата в Играта е една и е два самолетни билета до остров Мартиника, които ще бъдат предоставени на победителя. Билетите са осигурени от Air France, като те следва да бъдат използвани в периода април-май 2016г. според възможностите и наличните свободни места на авиокомпанията. След като бъде обявен Победителят, негово задължение и отговорност е да се свърже с авиокомпания „Air France”, за да уточни датите, на които ще бъдат използвани самолетните билети и други подробности, произтичащи от използването на самолетите.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара