Спечелете 60 дамски чанти Musette Voyage и 210 ваучера по 50 лв. от Своге


Краен срок - 15 ноември 2015

Механизъм на играта:

• Стъпка 1: Закупете шоколади Своге (независимо от вида и грамажа) за минимум 3 лв. Необходимо условие е закупуването на Своге продукти на обща стойност не по-малко от 3 лв. да бъде вписано на ЕДНА касова бележка.

• Стъпка 2: Регистрирайте номера и стойността на закупените шоколади от касовата бележка на интернет страницата на активността.

• Стъпка 3: Разберете дали печелите дневна награда (непосредствено след регистрацията на стойността и номера от касовата бележка) или седмична награда (всяка седмица от активността).

Награди:

• ДНЕВНИ: Всеки успешно регистриран номер от касова бележка на стойност мин. 3 лв. дава възможност за спечелване на една от дневните награди – ваучер за пазаруване в Grabo.bg на стойност 50 лв. Общ брой дневни награди за целия период на промоцията – 210 броя (по 5 награди на ден)

• СЕДМИЧНИ: При успешно регистрирани две касови бележки участникът получава шанс за спечелване на ЕДНА от 10-те седмични награди – дамска чанта Musette Voyage. Общ брой седмични награди за целия период на промоцията – 60 броя.

ДНЕВНИТЕ награди се разпределят всеки ден на произволен принцип чрез специален софтуер по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди.

СЕДМИЧНИТЕ награди ще бъдат изтегляни чрез специално разработен за нуждите на промоцията софтуер за теглене на награди на случаен принцип измежду участници, регистрирали успешно минимум две касови бележки в играта, като в началото на всяка седмица ще бъдат изтегляни по 10 печеливши номера регистрирали се успешно в тегленето. Участникът ще участва в тегленето за седмичните награди за тази седмица, в която изпрати последния код от съответния необходим брой за всяка награда, както и всяко теглене след това, в случай че вече не е спечелил някоя от наградите! Тегленето на седмичните награди ще се извършва в деня след всеки едноседмичен период.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият телефонен номер. Създаването на профил може да стане чрез създаване на отделна регистрация. Потребителят трябва да въведе валиден, реален и действащ мобилен телефонен номер и да го потвърди. За целта на предоставения телефонен номер участникът ще получи SMS с код за сигурност, който е необходимо да въведе в специално поле, за да завърши успешно регистрацията на профила си. Всяка отделна регистрация/участие изисква отделна верификация по указания по-горе начин.

Печелившите участници получават наградите си след представяне на касовата бележка/ касовите бележки за закупените продукти Своге пред куриера (стойността и номера, от която/ които предварително са регистрирали, за да участват). Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупен артикул на касовата бележка/ касовите бележки. Като изключение сме готови да приемем касови бележки с допълнително написано от продавача име на закупения продукт. В този случай обаче, касовата бележка трябва да бъде подписана и подпечатана от съответния търговец.

ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВИТЕ БЕЛЕЖКИ НА МЯСТО, КОЕТО ДА ПРЕДПАЗИ ТЯХНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА!

Всички печеливши се публикуват в менюто „Печеливши” с частично закрит телефонен номер. Всеки печеливш на ДНЕВНА награда получава потвърждение за спечелването посредством съобщение на екрана след регистрация съгласно т. VII по-долу с информация как може да получи наградата си. В допълнение, всеки печеливш ще бъде информиран чрез e-mail съобщение на дадения при регистрация e-mail адрес с инструкции какво да направи, за да активира и използва спечелената награда, както и интернет линк, водещ до страницата за регистрация на ваучера.

Организаторът умолява всички участници стриктно да проверяват своята пощенска кутия, както и „SPAM” (СПАМ) директория за получен от нас имейл!

Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването на наградата! Всеки печеливш на СЕДМИЧНА награда получава SMS и e-mail съобщение с информация как може да получи наградата си съгласно т. VII по-долу.

При спечелване на дневна награда от определен участник, касовата бележка, с която е спечелил наградата, не се калкулира за достигане на необходим брой за седмичната награда (2 регистрации). При желание на спечелил дневна награда участник да играе за седмична награда, той/тя ще трябва да регистрира нова касова бележка до достигане на необходимия брой за седмичната награда.

Всеки печеливш ще бъде информиран чрез e-mail съобщение и/или SMS съобщение на дадените при регистрация валидни e-mail адрес и/или мобилен номер с информация как да потвърди наградата си и предостави адрес за доставка в рамките на 10 работни дни от получаване на съобщението Ако не потвърди наградата си в рамките на този срок, спечелилият участник губи правото да получи наградата си.

Организаторът умолява всички участници стриктно да проверяват своята пощенска кутия, както и „SPAM” (СПАМ) директория за получен от нас имейл!

Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник не се обади на предоставените номера в e-mail съобщението и/или SMS съобщението, за да остави адрес за доставка на наградата си в рамките на в 10-дневния срок за потвърждение.

Всички награди ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка. Преди доставка куриерът ще прозвъни спечелилите. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, от където в рамките на 10 работни дни може да бъде получена наградата. Непотърсени награди в този срок няма да бъдат раздавани и ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара