Спечели 500лв от играта на Паркетен Свят!


Краен срок - 30 ноември 2015

Спечели 500лв от играта на Паркетен Свят! Бъдете смели и изразете мнението си за новата ни радио реклама. Покажете своя артистизъм и креативност!

Паркетен Свят, Ви предоставя невероятния шанс да спечелите голяма парична награда, като
предложите идея за новата ни радио реклама. Очакваме предложенията Ви, за продължение на радио рекламата в духа на „син паркет и розов паркет”. Участвайте смело и попълнете формата за контакт до 30.11.2015г. Не се колебайте да покажете креативността си!

В играта могат да участват всички, които изпратят поне едно предложение за радио реклама чрез формата за контакти на http://parketensviat.com , в рамките на периода на провеждане на играта. При изпращане на идеи, всеки участник получава имейл за потвърждение и входящ номер. Играта позволява да се правят повече от едно предложение, като по този начин се увеличават шансовете за печалба. В играта могат да участват само физически лица, които към датата на подаване на предложение, са навършили 18 години.

Награда: 500 лв.

Не се допускат при изпращането на предложения, да се използват груби, нецензурирани, расистки или накърняващи името на „Паркетен Свят” думи. При неспазване на тези изисквания, участника автоматично ще отпадне от играта.

Всеки участник, независимо от броя на изпратените предложения, може да спечели само една награда.

От всички включили се в играта ”Предложи и Спечели”, само един ще получи голямата парична награда. Печелившия участник, трябва да е спазил всички посочени условия и неговото предложение, според Паркетен Свят да е най-подходящо за новата радио реклама.
Оповестяване на печелившия участник

Участника, който печели паричната награда, ще бъде уведомен лично по телефон в рамките на 5 работни дни. При невъзможност за осъществяване на контакт в рамките на посочения срок, той автоматично губи наградата. Независимо дали конкретното лице е получило или не своята награда, Паркетен Свят си запазва правото да използва и моделира неговото предложение.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара