Спечелете 50 смартфона Samsung S6 Edge 32GB и 20 екскурзии за двама


Краен срок - 30 ноември 2015

Теленор е тук вече година, а се случиха много неща. Подновихме си мрежата, направихме смартфоните достъпни за всички, създадохме MyMenu, плановете Нонстоп и още, и още.

По случай първия рожден ден на Теленор в България, ние ти даваме възможност да спечелиш екскурзия до една от столиците на десет избрани държави, където имаме представителство и смартфон Samsung S6 Edge 32GB.

Как да участвам?

Ела в магазин на Теленор от 05.10.2015 г. до 30.11.2015 г. и се регистрирай за участие в томболата. Без значение дали си клиент на Теленор или не. Не е необходимо да купуваш каквото и да е или да подписваш договор, важното е да имаш 18 години.

Наградите

Наградите са 20 екскурзии за двама до столиците на 10 държави от групата на Теленор и 50 смартфона Samsung S6 Edge 32GB.

На лотариен принцип ще определим кои 20 от вас ще имат късмета да посетят Норвегия, Швеция, Дания, Унгария, Сърбия, Черна гора, Индия, Тайланд, Малайзия и Мианмар или да спечелят един от 50-те смартфона Samsung S6 Edge 32GB.

Всяка от екскурзиите важи за двама. На печелившия и неговия спътник ще осигурим самолетни билети до съответната държава, трансфер от летището до хотела и обратно, пет нощувки със закуска и две пътни застраховки до 20 000 евро.

На 07.12.2015 г. на адреса на управление на Организатора в гр. София, район Младост, ж.к. „Младост” 4, Бизнес Парк София, сграда 6 в присъствието на представители на Организатора ще се извърши теглене на наградите между участниците в томболата, които са изпълнили условията за участие, посочени по-горе.

Всеки печеливш участник ще бъде уведомен от служител на „Теленор България“ ЕАД с обаждане на мобилния/фиксирания телефонен номер, с който участникът е регистриран в томбола, както и с публикуване на 30.12.2015 на списъка с имената на печелившите на www.telenor.bg.

Всеки участник в томболата има право да получи само една награда.

За всяка от седемдесетте награди ще бъдат изтеглени един печеливш и по пет резерви.

Ако в срок от 14 (четиринадесет) дни и в рамките на три прозвънявания, служител на Организатора не е успял да се свърже с печеливш за съответната награда по мобилен/фиксиран номер, предоставен в регистрационната форма или печеливш участник се откаже от наградата си, същият губи правото си на награда. В тези се пристъпва към първата резерва за съответната награда – екскурзия до съответния град или смартфон. Ако в рамките на 1 (един) ден и 5 позвънявания, служител на Организатора не е успял да свърже с първата резерва се преминава към свързване в рамките на нов еднодневен период със следващата резерва и така до последната изтеглена резерва за съответната награда. В случай че до 30.12.2015 печеливш участник, съответно резерва се откажат от награда или не бъдат намерени съобразно правилата и в сроковете, посочени по-горе, съответната награда не се разпределя.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара