Спечелете 420 ваучера по 100 лв. и 4200 кутии вафли ХИПЕР


Краен срок - 6 декември 2015

Продуктите на ОРГАНИЗАТОРА, които участват в промоционалната игра, са следните произвеждани от него вафли, а именно: „Хипер класик“ 60 гр., „Хипер какао и ванилия“ 60 гр., „Хипер Лешник“ 60 гр. и „Хипер Кабрио“ 51 гр. В играта участват единствено продукти в промоционални опаковки (опаковки с визия на промоцията „Бъди Хипер и спечели“). Продукти, които нямат промоционална опаковка НЕ МОГАТ да участват за спечелването на награди от промоцията.

Участието в Промоцията е възможно след закупуване на участващите продукти с промоционална опаковка и регистрирането на уникалния девет символен код от вътрешната й страна.

За да участват в промоцията, участниците трябва да регистрират чрез SMS на кратък номер 1780 или на адрес www.hyper.bg уникалния код от вътрешната страна на опаковката на закупените промоционални продукти точно така, както е изписан.

При правилно изпратен промоционален код чрез SMS, участникът получава обратен, потвърдителен SMS за успешна регистрация.

При правилно регистриран промоционален код в WEB сайта на Промоцията, участникът получава уведомително съобщение на екрана (pop-up), потвърждаващо регистрацията.

При регистрация на промоционален код, участникът бива уведомяван веднага чрез SMS, или съобщение (pop-up) на екрана на монитора дали печели малка награда – кутия вафли Хипер. При натрупване на регистрации на 5 промоционални кода, участникът придобива правото да участва в ежедневните тегления за голяма награда – ваучер на стойност 100 лв. за магазините на SPORT DEPOT. Броят регистрирани промоционални кодове се пренася и в случай, че участникът не спечели при първото теглене, то той участва и в следващите тегления до края на промоцията.

Стойността на един SMS към кратък номер 1780 е 0.29 лв. с ДДС за абонати на Теленор и 0.30 лв. с ДДС за абонати на Мтел и Виваком.

Всеки участник може да регистрира до 15 промоционални кода на ден за периода на промоцията.

Наградите, осигурени от ОРГАНИЗАТОРА за промоцията, са както следва:

    Малки награди - 4200 бр. кутии вафли Хипер (25 бр. вафли в кутия), различни видове и

    Големи награди - 420 ваучера на стойност 100 лв., с които могат да бъдат закупувани стоки в магазините на SPORT DEPOT

Общия брой големи награди ще бъде разпределен на случаен принцип за периода на промоцията от специално разработен софтуер, в 42 бр. тегления, които ще се състоят всеки ден в периода 27 октомври 2015 г. – 7 декември 2015 г., като при всяко теглене ще бъдат раздавани 10 бр. ваучери за покупка от магазини SPORT DEPOT. Във всяко теглене участват всички участници, регистрирали поне 5 бр. кода до 23:59 ч. от предходния ден, например: участник, регистрирал 5 кода на 26.10, участва в тегленето за голяма награда на 27.10. Тегленията за голяма награда ще се осъществяват между 10:00 ч. и 14:00 ч.

С всяка последваща регистрация на пет кода, участникът правопропорционално увеличава шансовете си за печалба. Например: при регистрирани 15 бр. кода до 23:59 ч. на предходния ден, за участникът съществува тройно по-голям шанс за спечелване на голяма награда ваучер в съответното теглене.

Общия брой малки награди (4200 бр. кутии вафли Хипер) ще бъде разпределен на случаен принцип за периода на промоцията от специално разработен софтуер. Малки награди се печелят инстантно – веднага след регистрацията на код, всеки участник ще бива уведомявам дали печели награда кутия вафли Хипер.

Печелившите на награда ваучери на стойност 100 лв. за SPORT DEPOT ще бъдат определяни чрез успешно регистрираните промоционални кодове, посредством автоматична електронна система за теглене на награди, която разпределя наградите на случаен принцип.

В случай, че през дадена седмица от периода на промоцията не бъдат спечелени всички награди (поради липсата на достатъчно участници с регистрирани поне 5 бр. кода за голяма награда ваучер на стойност 100 лв. за SPORT DEPOT или 1 бр. код за малка награда кутия вафли Хипер), то наградите, предвидени за съответния ден ще бъдат прехвърлени и добавени към следващия ден от промоцията.

Печелившите участници – на награди кутия вафли Хипер и/или ваучер на стойност 100 лв. за SPORT DEPOT, ще бъдат обявявани (със символите от промоционалните кодове, чрез които са спечелили и част от мобилния си номер, чийто последни 3 цифри ще бъдат скрити) на интернет адреса www.hyper.bg, всеки ден в периода по т. 1.2. За целите на обявяването, спечелилите се обявяват на посочения интернет адрес, чрез последния регистриран от тях промоционален код, преди спечелването на наградата. Поради технически причини е възможно спечелилите от тегленията през официално обявените празнични и неработни дни (вкл. събота и неделя), да бъдат обявени на посочения сайт в първия работен ден след тези дни. На посочения интернет адрес всеки може да следи какви и колко награди са спечелени към определен момент, при отчитане на изключението по предходното изречение. С включването си в промоционалната игра участниците се съгласяват мобилните им номера, без последните 3 цифри, да бъдат публикувани на посочения интернет адрес.

Участниците в промоционалната игра, спечелили награда кутия вафли Хипер и/или ваучер на стойност 100 лв. към SPORT DEPOT, ще бъдат уведомени за своята печалба чрез SMS на телефона, който са регистрирали. На спечелилите ще бъдат предоставен и телефон за връзка, на който да заявят адрес за получаването й. Получаването на уведомителен SMS за спечелена награда от промоцията може да се случи в рамките на един ден след самото теглене, т.е. при теглене на награди в понеделник, всички спечелили ще бъдат уведомени до края на деня във вторник.

Наградите от промоционалната игра ще бъдат доставени с куриер до всеки спечелил, в срок от 45 работни дни след получаването на потвърждение на адреса за доставка.

Спечелилият участник следва да се обади на телефон 024191220 или 0898150520 в срок от 5 (пет) работни дни от получаване на уведомителния SMS по т. 4.16. и да съобщи на оператора трите си имена, телефон за връзка, точен пощенски адрес, електронен адрес (e-mail), както и да потвърди, че пази промоционалните опаковки.

Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара