Спечелете една от 30-те дизайнерски рокли на Жана Жекова от Aktivia


Краен срок - 15 ноември 2015

В ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО участват всички продукти от търговската марка „Активиа”, както следва:

АКТИВИА натурална 280 гр. - промоционална капачка
АКТИВИА натурална мултипак 3 х 190 гр. - промоционална капачка
АКТИВИА с плодове/череши 280 гр. - промоционална капачка
АКТИВИА с плодове/горски плодове 280 гр. - промоционална капачка
АКТИВИА с плодове праскова/маракуя 280 гр. - промоционална капачка
АКТИВИА с плодове/ананас 280 гр. - промоционална капачка
АКТИВИА с плодове/малина 280 гр. - промоционална капачка
АКТИВИА SuperBIGFruits ягода 280 гр. - промоционална капачка
АКТИВИА SuperBIGFruits круша 280 гр. - промоционална капачка
АКТИВИА пълнозърнеста мюсли 280 гр. - промоционална капачка
АКТИВИА пълнозърнеста ягоди и мюсли 280 гр. - промоционална капачка
АКТИВИА пълнозърнеста киви и мюсли 280 гр. - промоционална капачка
АКТИВИА закуска Зърнен микс 198 гр. - промоционална капачка
АКТИВИА закуска с ягоди и зърнен микс 198 гр. - промоционална капачка
АКТИВИА закуска 3 в 1 с вишни 155 гр. - промоционална капачка

Промоционалният код за продукти с промоционална капачка представлява комбинация от латинска буква и цифри с дължина от 13 до 16 символа, отпечатан върху специално поле на капачката, обозначено като промо код. (например L011015225833107). Изписването на латинската буква в началото не е задължително и без нея, кодът ще бъде отчетен за валиден.
Промоционалният код за Активиа закуска 3 в 1 със сива капачка представлява комбинация от латински букви и цифри с дължина от 13 до 16 символа, отпечатан върху капачката. (например 011015R2258А2) Изписването на латинските букви е задължително и без тях кодът няма да бъде отчетен за валиден.

В случай, че при регистрация на промоционален код, чрез кратко текстово съобщение (SMS), участникът въведе погрешка някой от следните символи: точка (.), двоеточие (:), наклонена черта (/), запетайка (,), точка и запетайка (;), регистрацията ще бъде счетена за валидна, в случай че без горните символи, поредицата от цифри представлява валиден код съгласно предходните две точки.

За да участва в Предизвикателството потребителят следва да регистрира кода, изписан върху капачката на всеки от закупените промоционални продукти, по един от следните начини:

1. Като изпрати кода, чрез кратко текстово съобщение (SMS) на кратък номер 19353 за трите мобилни оператори. Цената на 1 (един) SMS към кратък номер 19353 за абонати на Мобилтел и Виваком е 0.30 лева с ДДС, а за абонати на Теленор – 0.29 лева с ДДС;

2. Като регистрира кода на интернет-страницата на Активиа www.aktivia.bg. За да регистрира кода на www.aktivia.bg, потребителят следва да въведе в съответните полета на регистрационната форма промоционалния код, име и фамилия, е-mail и номера на мобилния си телефон. В регистрационната форма не може да бъде попълван номер на стационарен телефон.

Уникалният идентификатор на всеки участник е мобилният му телефонен номер. За да може да натрупа необходимия брой кодове за участие в тегленето на наградите, участникът трябва да ги регистрира чрез SMS от един и същ мобилен номер, съответно да посочи същия телефонен номер при регистрация си за участие в играта на интернет страницата : www.aktivia.bg. В случай, че участникът използва и двата начина за регистрация, следва да се използва един и същ мобилен номер за регистрация, за да може системата да отчетте правилно успешно регистрираните промоционални кодове.

За периода от един календарен ден (24 часа) участникът не може да регистрира чрез един номер на мобилен телефон повече от 14 (четиринадесет) промоционални кода, независимо дали регистрациите на кодове са извършени чрез SMS или чрез интернет-страницата www.aktivia.bg .
Всеки участник, който успешно и валидно е регистрирал промоционален код чрез SMS, получава обратен SMS с потвърждение за успешната регистрация и линк към приложение за мобилен телефон. При неуспешна регистрация участникът получава обратен SMS, с който се уведомява, че регистрацията е неуспешна.

Всеки потребител, регистрирал чрез един номер на мобилен телефон успешно 14 (четиринадесет) промоционални кода, участва в жребиите за награда рокля в ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО.
Всеки промоционален код може да бъде регистриран за участие в ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО от един номер на мобилен телефон само веднъж, независимо дали на кратък номер 19353 или на интернет страницата www.aktivia.bg).

Всеки участник участва в жребиите за наградите с толкова участия, колкото пъти успешно е регистрирал от/чрез един номер на мобилен телефон общо 14 (четиринадесет) промоционални кода до датата на съответния жребий (Например: ако до датата на томболата участникът успешно е регистрирал 28 (двадесет и осем) промоционални кода, той участва с 2 (две) регистрации в жребия за роклите). Натрупаният брой участия на един потребител се запазват и включват във всички жребии на Предизвикателството, доколкото същият потребител не е спечелил вече награда рокля.

Всеки участник в ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО може да спечели само 1 (един) брой рокля от ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО, независимо от общия регистриран брой кодове и независимо от различните номера на мобилни телефони, чрез които е регистрирал кодовете за участие. Ако спечелил участник бъде изтеглен да получи награда отново, наградата ще получи първия участник, изтеглен като резерва.

За периода на провеждане на ПРИДИЗВИКАТЕЛСТВОТО Организаторът ще раздаде като награди общо 30 (тридесет) рокли на дизайнерката Жана Жекова.

Всеки спечелил участник избира моделът рокля, който да му бъде изработен от каталог, публикуван на интернет страницата www.aktivia.bg в секция „Рокли”, като всеки от моделите е обозначен с индивидуален номер;

Всеки от предложените като награда модели рокли ще бъде изработен в максимум 5 /пет/ бройки;

При достигане на максималния брой рокли от съответен модел, следващите изтеглени като спечелили участници ще имат възможност да избират от останалите модели рокли, които до момента не са били поръчани в максимален брой. Информация дали даден модел е изчерпан или не може да бъде получена на телефон 0241912 67 и телефон 0898150567 между 09:00 и 20:00 часа всеки ден според тарифния план на абоната.

Печелившите участници ще бъдат определени чрез жребии при следния график:

На 19.10.2015 г. от всички участници, направили регистрация за закупени минимум 14 (четиринадесет) броя промоционлни продукти в периода от 00:00 часа на 01.10.2015 г., до 23:59 ч. на 18.10.2015 г., ще бъдат изтеглени 10 /десет/ участници, които печелят награда рокля и 10 /десет/ резерви, по 1 /една/ резерва за всеки от спечелилите участници!

На 26.10.2015 г. от всички участници, направили регистрация за закупени минимум 14 (четиринадесет) броя промоционални продукти в периода от 00:00 часа на 01.10.2015 г., до 23:59 ч. а 25.10.2015 г., ще бъдат изтеглени 5 /пет/ участници, които печелят награда рокля и 10 /десет/ резерви, по две резерви за всеки от спечелилите участници!

На 02.11.2015 г. от всички участници, направили регистрация за закупени минимум 14 (четиринадесет) броя промоционални продукти в периода от 00:00 часа на 01.10.2015 г., до 23:59 ч. на 01.11.2015 г., ще бъдат изтеглени 5 /пет/ участници, които печелят награда рокля и 10 /десет/ резерви, по две резерви за всеки от спечелилите участници!

На 09.11.2015 г. от всички участници, направили регистрация за закупени минимум 14 (четиринадесет) броя промоционални продукти в периода от 00:00 часа на 01.10.2015 г., до 23:59 ч. на 08.11.2015 г., ще бъдат изтеглени 5 /пет/ участници, които печелят награда рокля и 10 /десет/ резерви, по две резерви за всеки от спечелилите участници!

На 16.11.2015 г. от всички участници, направили регистрация за закупени минимум 14 (четиринадесет) броя промоционални продукти в периода от 00:00 часа на 01.10.2015 г., до 23:59 ч. на 15.11.2015 г., ще бъдат изтеглени 5 /пет/ участници, които печелят награда рокля и 10 /десет/ резерви, по две резерви за всеки от спечелилите участници!

Наградите ще бъдат изтеглени чрез специално разработен за нуждите на играта софтуер за разпределение на награди на случаен принцип пред комисия в състав: един представител на Организатора и двама представители на „Тера Комюникейшънс“ АД.

Във всеки жребий за роклите участват всички участници, които до съответния ден на провеждане на жребия са регистрирали успешно най-малко 14 (четиринадесет) промоционални кода и не са печелили вече награда рокля от ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО.

Победителите от жребиите се обявяват на интернет-страницата www.aкtivia.bg с телефонния номер, от или под който са регистрирали кодовете от спечелилия участник, като последните 3 (три) цифри от телефонния номер се заместват със символите ХХХ.

Спечелилият участник следва да се обади на тел. 024191267 или телефон 0898150567 в срок от 3 (три) работни дни според тарифния план на абоната от получаване на уведомителния SMS по т. 7.2. и да съобщи на оператора трите си имена, телефон за връзка (в случай че е различен от телефона, чрез който са регистрирани спечелилите кодове), точен пощенски адрес, на който да бъде доставен ваучер-, срещу който спечелилият участник може да получи роклята, да подаде номера на модела рокля, който е избрал и за който не е изчерпан максимално допустимия брой поръчки съгласно т. 6.3 по-горе, както и да потвърди дали пази промоционалните капачки.
Спечелилите участници получават ваучерите за рокля по куриер в срок от 5 (пет) работни дни от предоставянето на данните по т. 7.3. на посочения от тях пощенски адрес.
За да получат ваучерите си за роклята спечелилите участници трябва да предоставят на куриера всички промоционални капачки с регистрираните промоционални кодове.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара