Спечелете 3 модела по избор от онлайн магазина на GOTTI


Краен срок - 21 октомври 2015

Новата колекция на GOTTI Italia 2016 идва с подаръци за теб! Бъди един от тримата щастливци, които ще спечелят своя модел фаворит обувки, боти, ботуши или дамска чанта GOTTI!

Отговори правилно на няколко кратки и лесни въпроса и спечели чифт оригинални обувки, боти или ботуши по твой избор от новата колекция GOTTI Italia 2016!

Ще изтеглим 3-ма печеливши.

Награди: 3 ваучера за намаление от 100% на модел по избор от онлайн магазина на GOTTI за България http://gotti.bg/.

Играта се провежда посредством Приложение под формата на кратка анкета.

Участникът трябва отговори правилно на пет въпроса, свързани с маркта GOTTI, като посочи един от три възможни отговора към всеки въпрос. За да бъде сред печелившите в Играта, участникът трябва да даде верен отговор на всичките пет въпроса.

В случай че участникът не успее да отговори правилно на всички въпроси, той има правото да попълни отново анкетата и да коригира сгрешените отговори.

Всеки участник, споделил Приложението на стената си във Facebook, се регистрира повторно за участие в томболата за определяне на печелившите и удвоява шанса си за печалба.

Печелившите в Играта се определят на лотариен принцип посредством електронна томбола, която ще се проведе общо три пъти - на 07.10.2015 г., на 14.10.2015 г. и на 21.10.2015 г.

В електронната томбола се включват всички участници, отговорили правилно на петте въпроса в Играта.

С томболата ще бъдат определени 3 (трима) печеливши участници – по един печеливш участник при всяко провеждане на електронната томбола.

Печелившите участници ще бъдат обявени на официалната Facebook страница на GOTTI за България.

Екип на Организатора ще се свърже с печелившите участници посредством e-mail или лично съобщение във Facebook не по-късно от 5 (пет) дни след края на Играта.

Всеки печеливш участник ще получи ваучер - индивидуален промоционален код, с който може да поръча безплатно избран от него модел от онлайн магазина на GOTTI за България http://gotti.bg/. Кодът покрива 100% от стойността на 1 (един) чифт обувки, боти или ботуши от есенно-зимната колекция на GOTTI (по избор на спечелилия участник) и е валиден за периода 22.10.2015 г. - 28.02.2016 г.

Доставката на поръчания с промоционалния код чифт се осъществява изцяло за сметка на Организатора (безплатна за печелившия участник), като се извършва единствено на територията на България.

В случай, че печеливш участник не използва своя ваучер в периода 22.10.2015 г. - 28.02.2016 г., той губи правото си на награда.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара