Спечелете 10 смартфонa Samsung Galaxy A5 и 500 рекламни шапки от Мтел


Краен срок - 9 октомври 2015

Чудите ли се какво да правите с неработещия си телефон? Ако отговорът ви е „да“, заповядайте в нашия „Мтел магазин на времето“! Донесете ни неработещия си апарат и може да участвате в томбола за нов смартфон. Десет късметлии ще имат шанса да спечелят нов Samsung Galaxy A5. Всички върнати телефони ще бъдат предадени за рециклиране след края на кампанията.

Може да ни намерите до метростанция „Сердика“- площадката пред Уникредит Булбанк, от 30.09.2015 г. до 9.10.2015 година.

„Мтел магазин на времето“ е мястото, от което може да научите повече за пътя, който изминахме, от първия разговор по мобилен телефон до възможността да се свържем със света само с едно докосване на екрана на телефона. Освен да си припомните ключови моменти от нашата история, в „Мтел магазин на времето“, ще можете участвате и в различни игри, които могат да ви донесат селфи стик, преносима батерия, калъф за телефон, шапка или тениска. Обещаваме да се забавлявате!

Работно време на „Мтел магазин на времето“:

    Понеделник – Петък - от 12:00 до 19:00 ч.
    Събота - от 12:00 до 18:00 ч.
    Неделя - от 11:00 до 17:00 ч.

На всеки участник ще бъде предоставен талон за участие в Кампанията, в който се посочват трите имена, адрес, имейл и телефон за връзка. Всеки попълнен талон се пуска от участника в специално създадената за целите на Кампанията урна, разположена в Мтел магазина на времето.

С попълването на талона за участие и пускането му в урната, Участникът се включва в тегленето на една от наградите.

Всеки участник има право да предостави само едно неработещо устройство и да участва в Кампанията само веднъж.

Награди: 10 броя смартфон Samsung Galaxy A5

500 броя рекламни шапки, брандирани с логото на Мтел

Всеки участник, който е сред първите 500 души и отговаря на условията на настоящите Правила, печели една от наградите по т. 5.2 и има възможността да се включи в тегленето на една от наградите по т. 5.1, чрез попълване на талон за участие.

Участниците в Кампанията, които печелят награда по т. 5.1 се определят чрез изтегляне на валидно попълнен талон за участие от служител на Организатора, в централния офис на Организатора и в присъствието на Комисия, съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от него.

С оглед избягване на всякакво съмнение: Валидно попълнен талон за участие е всеки талон, в който са надлежно въведени данните на участника, както и изрично заявление за участие, чрез поставяне на отметки на посочените в талона места.

В периода на Кампанията служители на Организатора, на мястото на Кампанията, ще удостоверяват предаването на всяко неработещо устройство, както и предоставянето на една от наградите по т.5.2, като съставят и водят протокол, в който отбелязват всеки участник, заявил, че посещението му в Мтел обекта е във връзка с участието му в Кампанията.

Печелившите участници ще бъдат информирани за спечелената награда по т. 5.1 и за начина на получаването й чрез изходящо телефонно обаждане от служител на Организатора на телефонния номер за контакти, посочен при регистрирането на участника в Кампанията. В случай че печелившият участник не отговори на телефонното повикване и същият не може да бъде открит в рамките на 3 дни от датата на първото прозвъняване или откаже да получи наградата, за победител се счита резервеният печеливш участник, с който се правят опити за връзка по описания в тази точка начин. В случай че и с него не може да бъде осъществен контакт или откаже да получи наградата, същата остава неразпределена и ново теглене не се организира.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара