Спечелете 82 ваучера по 800 лв. и 9590 ваучера по 15 лв. от Billa


Краен срок - 14 октомври 2015

В периода на Кампанията клиентите на БИЛЛА България могат да се възползват от отстъпки на стоки от различни продуктови категории, както и да участват в томболи за спечелване на ваучери за пазаруване на стоки от магазините BILLA.

Всеки клиент на магазини BILLA, направил покупка на стойност минимум 15 лв. с BILLA Card, има право да участва в томболите за спечелване на ваучер за пазаруване на стоки в магазини BILLA. Покупките, отговарящи на условията за участие, се удостоверяват с касови бележки, съдържащи следния промоционален текст:  „Празнувай 15 ГОДИНИ BILLA! Участвай в нашата празнична томбола!

Заявяването на участие се извършва като клиентът изпише на гърба на касовата бележка своите три имена и телефон за контакт и пусне касовата бележка в специално предназначена урна в съответния магазин BILLA, в който е извършена покупката.

Една касова бележка на стойност над 15 лв. дава право на едно участие, независимо от конкретния размер на сумата над 15 лв.

Всеки клиент може да участва с неограничен брой касови бележки през периода на Кампанията.

Всички касови бележки, събрани в периода 24.09.2015 г. – 14.10.2015 г., участват в томболи за следните награди:
• общо 9590 BILLA подаръчни ваучера на стойност 15 лв. за пазаруване нa стоки от магазини BILLA;
• общо 92 BILLA подаръчни ваучера на стойност 800 лв. за пазаруване нa стоки от магазини BILLA.

Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип чрез провеждане на томболи.

Наградите ще се теглят публично, всеки ден след 18.00 ч. в периода 24.09.2015 г. – 15.10.2015 г., във всеки магазин BILLA:

• томболи за BILLA подаръчен ваучер на стойност 15 лв. ще се провеждат всеки ден в периода 24.09.2015 г. – 15.10.2015 г., като във всеки магазин BILLA ще се раздават по 5 бр. ваучера на стойност 15 лв. В томболата, във всеки магазин BILLA, ще участват всички касови бележки, натрупани в урната до деня на провеждане на томболата;

• томбола за BILLA подаръчен ваучер на стойност 800 лв. ще се проведе на 15.10.2015 г., като във всеки магазин BILLA ще се раздава по 1  бр. ваучер на стойност 800 лв. В томболата, във всеки магазин BILLA, ще участват всички касови бележки, натрупани в урната в периода 24.09.2015 г. – 14.10.2015 г.

Право да получи награда има всеки един от изтеглените печеливши участници, чиято касова бележка отговаря на условията за участие съгл. 5.1. от Официалните правила. Всеки печеливш участник има право да участва и в томболата за BILLA подаръчен ваучер на стойност 800 лв.

Представител на БИЛЛА България ще се свързва по телефона с всеки спечелил участник на предоставения телефон за контакт, непосредствено след изтегляне на неговото име. Ще бъдат правени по 3 последователни опита за връзка с  всеки спечелил участник. В случай че спечелилият награда не може да бъде открит в този период от време по независещи от БИЛЛА България причини, участникът губи правото да получи наградата си и БИЛЛА България има право да я предостави на следващия изтеглен печеливш участник, който се прозвънява на същия принцип. Това правило се прилага до осъществяване на контакт с 5 печеливши участника.

Имената на всички печеливши ще бъдат обявявани на интернет сайта на БИЛЛА България www.billa.bg, както и на плакати в съответния магазин BILLA,  в който са изтеглени техните имена. Списъкът ще съдържа трите имена на спечелилия участник, както и номера на BILLA Card.

Наградата се получава от управителя на съответния магазин BILLA, в който е изтеглено името на печелившия. Спечелилият участник следва да удостовери самоличността си с предоставяне на документ за самоличност и клиентска карта BILLA Card. При получаването на наградата се подписва приемо-предавателен протокол.

Наградата не се предава на спечелилия участник, в случай на несъвпадение на кода на клиентска карта BILLA Card и/или при неподписване на приемо-предавателния протокол.

Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

  1. Не сте коректни ! Не спазват правилата да правят 3 опита за връзка става въпрос за била на женски пазар

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара