Спечелете 84 комплекта с новите Своге шоколади и 12 ваучера по 50 лв.

Краен срок - 21 септември 2015

Включи се в играта на „Своге” в няколко лесни стъпки:

Стъпка 1: Приемете приложението на Своге чрез своя Facebook профил.

Стъпка 2: Изберете картинка от възможните- „Вкусът на красотата“ или “Вкусът на любовта“.

Стъпка 3: Отговорете на въпроса чрез свободен текст (максимално 200 символа): „С кого си перфектна комбинация и защо?“

Стъпка 4: Изчакайте посланието ти да мине одобрение от администратор с цел елиминиране на обидни и нецензурни съобщения.

Стъпка 5: Изпратете посланието си на Facebook приятел. Ако той/тя потвърди, че е съгласен/на да бъде публикувано в галерията на приложението, участвате заедно в томбола за награди.

Награди:

ДНЕВНИ: Всяка двойка потребители, която завърши всички стъпки от приложението и бъде публикувана в галерията на приложението в рамките на деня влиза в дневните томболи (на случаен принцип) за по един комплект на човек, съдържащ 6 шоколада от 90 грама от специалната лимитирана серия. Общият брой на дневните награди за целия период на промоцията е 84 комплекта (по 4 комплекта на ден).

СЕДМИЧНИ: Всяка двойка потребители, която завърши всички стъпки от приложението и бъде публикувана в галерията на приложението в рамките на съответна седмица в периода на активността ще участва в томбола на случаен принцип за по един ваучер на човек за пазаруване в Grabo.bg, на стойност 50 лв. Общият брой на седмичните награди за целия период на промоцията е 12 броя (по 4 на седмица).

Раздаване на наградите:

ДНЕВНИ: Всеки печеливш ще бъде информиран чрез e-mail съобщение на дадения при регистрация e-mail адрес, на който съответния печеливш трябва да отговори с адрес за доставка на наградата в рамките на 10 работни дни от получаване на e-mail съобщението (така последните печеливши ще трябва да подадат данните си най-късно до 05.10.2015). След изтичане на този срок, спечелилият участник губи правото да получи наградата си.

Организаторът умолява всички участници стриктно да проверяват своята пощенска кутия както и „SPAM” (СПАМ) директория за получен от нас имейл!

Организаторът не носи отговорност ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването на наградата и/или не е сторил това в 10-дневния срок за потвърждение.

Всички дневни награди ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка. Преди доставка, куриерът ще прозвъни спечелилите. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето в рамките на 45 работни дни може да бъде получена наградата. Непотърсени награди в този срок, няма да бъдат раздавани и ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

СЕДМИЧНИ: Всеки печеливш ще бъде информиран чрез e-mail съобщение на дадения при регистрация e-mail адрес, на който ще получи своя ваучер за Grabo.bg под формата на код заедно с инструкции какво да направи, за да активира и използва спечелената награда както и Интернет линк водещ до страницата за регистрация на ваучера.

Организаторът умолява всички участници стриктно да проверяват своята пощенска кутия както и „SPAM” (СПАМ) директория за получен от нас имейл!

Организаторът не носи отговорност ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването на наградата!

Един участник може да спечели само по един брой награда от вид за целия период на промоцията.

Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара