Спечелете 6 подаръчни комплекта за първия учебен ден

Краен срок - 9 септември 2015

15 септември почти дойде, а вълнението е силно както за учениците, така и за техните родители.

Вземете участие в нашата най-нова съвместна игра с Orange center - партньорите на лоялната ни програма за картодържатели UWIN.

За да спечелите специални награди по случай първия учебен ден, споделете с нас кое беше онова най-важно нещо, без което не можехте да стъпите в училищния двор на тази дата.
Публикувайте коментар под поста тук, а другата седмица ще обявим имената на победителите.

При участие в Играта може да спечелите един от 6-те подаръчни комплекта - предоставени от „EСПО ГРУП“ ООД , съдържащи несесер с материали за първия учебен ден и специално зарядно за смартфон от ОББ.

За участие в Играта всеки желаещ следва първо да стане „фен“ на Facebook страницата на Организатора www.facebook.com/UnitedBulgarianBank.

Всеки ден на страницата www.facebook.com/UnitedBulgarianBank, между датите 03.09 – 09.09 ще бъде обявявана по една загадка/въпрос или предизвикателство, свързано с предстоящия първи учебен ден. Всеки участник ще има право на един опит на ден.

Всички победители в Играта ще бъдат обявявани на 09.09 до 18:00 ч. на www.facebook.com/UnitedBulgarianBank. Обявяването ще се извършва чрез изписване на името и фамилията, които участниците са посочили в своя Facebook профил.

Изборът на спечелилите ще се извършва на случаен принцип измежду всички, отговорили вярно поне на един въпрос участници в Играта в срока на провеждането й чрез използване на специализиран компютърен софтуер на Изпълнителя, осигуряващ шанс за Награда на всички участници.

В срок до 5 (пет) работни дни от обявяването на печелившите, съгласно т. 6.1. от Официалните правила, печелившият трябва да изпрати потвърждение за получаване на Наградата под формата на лично съобщение на Facebook страницата www.facebook.com/UnitedBulgarianBank, съдържащо трите му имена/три имена на лицето, което ще получи Наградата, телефон за връзка и адрес.

Наградата ще бъде изпратена чрез куриер за сметка на Организатора до адреса предоставен на Изпълнителя спрямо посочената инфoрмация от т.7.1.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара