Спечелете специални награди от Гала и "На кафе"

Краен срок - 13 септември 2015

С началото на новия телевизионен сезон Гала ще посреща гостите си в нов бутиков дом – с кухня, библиотека, хол, веранда, дори двор, предлагайки не само ароматно кафе, но и уют и позитивизъм. Пълната промяна на облика на „На кафе” е дело на стилистката Кремена Халваджиян. Дизайнът на студиото е издържан в шаби шик стил и е вдъхновен от ранчо в САЩ, преобразено в този стил от две сестри.

От изключителната кухня, сърцето на всеки дом, където гостите на предаването ще приготвят своите любими рецепти, през библиотеката с камината, хола до верандата, всеки детайл е изпипан, създавайки атмосферата на съвременен и модерен, но изключително уютен и артистичен дом. Едно от най-любопитните кътчета в студиото е дворът, който следва американската шаби шик тенденция, приютявайки пердета, мебели и осветителни тела.

Спазвайки българската традиция да влизаме в новия дом на най-близките си хора, екипът на „На кафе” кани всички свои зрители да участват в поставянето на финалните щрихи в декорацията на студиото. До 13 септември зрителите могат да предложат аксесоар в шаби шик стил, който най-много ще отива на новото студио, като изпратят негова снимка и споделят защо са го избрали на официалната Facebook страница на предаването.

Аксесоарът, избран от екипа на предаването за победител, ще се превърне в талисман на новия дом на „На кафе”, а най-добрите предложения ще получат и специални награди.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара