Спечелете екскурзия в Бирмингам и 10 спирали AVON Big & False Lash всяка седмица

Краен срок - 21 септември 2015

Включи се в Мега Мигли на Мига и спечели с AVON

Всяка жена има своите тайни за неустоим поглед, в който пърхат хиляди емоции и чувства! В “Мега Мигли на мига” 6 влогърки ще отговорят на 3 предизвикателства от AVON и ще покажат как успяват да изглеждат естествено красиви в различни ситуации! Най-добрата, събрала най-много гласове за своите видеа, ще спечели пътуване в Бирмингам и билет за модния фестивал

Голяма награда
За влогъри и регистрирали се участници
Екскурзия в Бирмингам и билет за модния фестивал The Clothes Show

Ако искаш да се потопиш в Света на модата, участвай в Мега Мигли на Мига! Влогърът, събрал най-много гласове, и един от участниците, изтеглен на томболен принцип измежду гласувалите и коментиралите, ще спечелят тридневна екскурзия до Бирмингам и билет за модния фестивал The Clothes Show!

Седмична награда
За гласували или коментирали - Спирала Big & False Lash

Всички регистрирали се участници, които гласуват за едно или повече видеа и/или оставят своя коментар, участват в томбола за 10 спирали AVON Big &False Lash всяка седмица от периода на кампанията! Дано късметът ти намигне! ;)

Едно лице може да участва в Играта, като гласува или остави свой коментар (необвързано с покупка на продукт).

Няма ограничение в броя коментари, които участникът може да остави под видеата в сайта, както и в броя на видеата, за които може да гласува. По-големият брой коментари или
гласове не увеличават шанса за спечелване на награда.

Регистрираните посетителите на сайта, които са гласували за видео от влогър и/или са публикували коментар под видео от влогър, участват в томбола за спечелване на голямата награда: тридневна екскурзия до Бирмингам, Англия, и осигурен вход за събитието “The Clothes Show". Условието за участие в томбола за голямата награда е да са гласували за видео или да имат одобрен от администратор и публикуван в сайта коментар.

Награди

Малки награди: 30 бр. спирали AVON Big & False Lash ще бъдат раздавани на седмична база в периода на кампанията (31 август - 21 септември) - по 10 бр. награди на седмица. В томболата за малки награди участват всички регистрирани на сайта потребители, които са гласували за едно и/или повече видео от влогър или са коментирали под едно и/или повече видеа.

Победителите ще бъдат публикувани в раздел “Победители” в сайта на Играта в срок до 24 часа
от изтеглянето им. Също така печелившите ще бъдат уведомени за спечелената награда чрез електронно съобщение на имейла, с който са се регистрирали в Играта и/или с Фейсбук нотификация, в случай че участникът е направил регистрацията си с Фейсбук профила си. За доставянето на наградата спечелилият участник ще трябва да предостави и адрес за доставка.

Включвайки се в Играта с гласуване или коментар в сайта, участниците се включват и за участие в томболата за 1 голяма награда - тридневна екскурзия до Бирмингам, Англия, и осигурен вход за събитието “The Clothes Show". . Тегленето на печелившия ще се осъществи в присъствие на нотариус в срок от 5 работни дни след края на Играта. Конкретните дати, на които участникът ще се възползва от подареното пътуване и детайлите за събитието, което ще посети, ще стане чрез самостоятелно договаряне от спечелилия. Отговорността на Организатора на Играта приключва до предоставянето на предплатения ваучер
на спечелилия участник.

Един Участник може да спечели само една награда от един вид. Участник, който веднъж е спечелил награда, няма право да печели повече втори път от същия вид награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара