Спечелете детски куфари, ролери, уейвборд, тротинетки и кутии за храна от Bonduelle


Краен срок - 10 октомври 2015

Всеки потребител, желаещ да участва в промоцията, следва да измисли атрактивна идея за здравословна училищна закуска, включваща зеленчуци с марка Bonduelle, да направи снимка (опаковката на използвания продукт трябва да присъства на снимката) и да качи снимката на страницата на кампанията.

Преди да качи снимка, потребителят се регистрира като попълва във формата за участие своите имена /собствено и фамилно име/, номер на мобилен телефон за връзка, град, адрес за доставка на подаръка, електронна поща и име на закуската. Тези данни ще бъдат използвани в съответствие със ЗЗЛД за идентифициране на участника при предоставянето на спечелената награда от играта и ще могат да бъдат използвани като база данни eдинствено от Bonduelle Group.

Снимки, свалени от интернет, няма да участват в играта.

След качване на снимка, тя се появява в галерията след задължителна валидизация, която се извършва в рамките на 24 часа или за снимки, качени през уикенда – в понеделник.

Всеки участник може да качи колкото снимки желае, но със снимките, качени през текущата седмица, участва в седмичната томбола само в гласуването за една от 4-те големи седмични големи награди или в томболата за една от 8-те малки седмични награди. През следващата седмица, ако качи нови снимки, отново има възможност да спечели от наградите за текущата седмица. Един участник може да спечели само една награда на седмица в съответствие с член 8.9 .

Една снимка може да бъде качена на сайта само веднъж .

Печелившите снимки се избират накрая на всяка седмица от промоционалния период, т.е. всяка седмица участниците, качили през настоящата седмица снимки, участват за 4 големи награди или 8 малки. Изборът се извършва седмично, от всички отговарящи на критериите снимки, качени през настоящата седмица, както следва: първо се гласува за големите награди - по специално определени критерии и от специално подбрано за целта жури от представител на Bonduelle и ВК Комерсиал Европродукт; след което от останалите участващи снимки, на лотариен принцип от специално подбрано за целта жури от представител на Bonduelle и ВК Комерсиал Европродукт се теглят малките награди.

В промоцията участват всички консервирани и/или замразени зеленчуци с марка Bonduelle, които се продават на територията на България.

Периодът на промоцията е 1 месец: от 10.9.2015 г.,00:01ч. до 10.10.2015 г., 23:59ч., като промоцията е разделена на 4 подпериода от по една седмица всеки.

В рамките на рекламната кампания участниците имат възможност да спечелят всяка седмица по една от следните награди:

Големи награди:

    1 детска тротинетка ОXELO
    1 детски уейвборд OXELO
    1 чифт детски ролери OXELO
    1 детски куфар LittleLife в съответствие с точка 8.6.

Малки награди:

    4 детски кутии за обяд Sigikid от два различни вида (за момченца и за момиченца)
    4 детски бутилки за вода Sigikid от два различни вида (за момченца и за момиченца) в съответствие с точка 5.10.

Седмичният брой на наградите е 12, като общият брой подаръци за целия промоционален период е 48. Наградите ще бъдат брандирани с логото на Bonduelle.

Валидацията на снимки, както и изборът на снимки-победители се осъществява според следните изисквания: авторска снимка на домашно приготвена закуска за училище, в която участват и зеленчуци Bonduelle (опаковката на използвания продукт присъства на снимката). Допълнителни точки се печелят за креативност и атрактивно аранжиране. Не се приемат нецензурни или крадени и фалшифицирани снимки.

Под училищна закуска се подразбира малка порция храна, която се консумира между основните хранения, сандвич, салата, или друга форма на комбинация между зеленчуци и други здравословни храни. Снимки на готови ястия няма да се приемат за закуска.

Големите седмични награди се печелят след гласуване от жури по следните критерии:

    КУФАР = ЗДРАВОСЛОВНА – най-здравословната закуска
    РОЛЕРИ= ЦВЕТНА – закуска, аранжирана с най-добрата комбинация между цветове
    УЕЙВБОРД= ПРЕДСТАВЯНЕ – най-атрактивно представената закуска
    ТРОТИНЕТКА = ОРИГИНАЛНОСТ - най-оригиналната закуска (комбинация между съставки)

Малките седмични награди се теглят на лотариен принцип от жури от всички качени през настоящата седмица и отговарящи на критериите от т. 8.4. снимки.

Изборът на снимките-победители се обявява седмично на www.bonduelleatschool.bg както следва:

    За седмица 1 (10.09 - 16.09.2015) – 18 септември – участват всички снимки, качени до 23.59 ч на 16.09.2015
    За седмица 2 (17.09 - 23.09.2015) – 29 септември - участват всички снимки, качени до 23.59 ч на 23.09.2015
    За седмица 3 (24.09. – 30.09.2015) – 5 октомври - участват всички снимки, качени до 23.59 ч на 30.09.2015
    За седмица 4 (1.10 – 10.10.2015) – 14 октомври - участват всички снимки, качени до 23.59 ч на 10.10.2015

Наградите ще бъдат доставяни по куриер в срок до 30 дни от изтегляне на печелившите и обявяването им на на http://www.bonduelleatschool.bg

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара