Сподели любима салата и спечели парични награди

Краен срок - 20 септември 2015

Екипът на АДЕЛ - Твоята beauty секретарка обожава салатите. Същото се отнася и за Кулинарна работилница, която обожава да радва своите читатели със свежи и разнообразни рецепти. И тъй като на пазара вече в изобилие ни радват розови доматчета, апетитни чушки и хрупкави краставици, решихме да организираме съвместно кулинарно предизвикателство, което отправяме към вас! Време е за игра!

Та, търсим твоята любима рецепта за салата, за да стане тя и наша любима. Свежестта и оригиналността на твоето кулинарно произведение задължително трябва да са гарнирани с красота, защото красотата има много измерения и важи и за света на кулинарията.

Сладокусното жури в двата екипа ще избере две салати-победителки, изпратени за конкурса „Салата АДЕЛ“, а техните създателки ще наградим.

Салатата, която най-много ни очарова, ще донесе на своя автор 50 лв., а нейната подгласничка ще зарадва създателя си с 30 лв.!

Конкурсът започва на 20.08.2015 г. и ще очакваме предложенията ти до 20.09.2015 г. На 23.09.2015 г. ще обявим кои са салатите-победителки и имената на техните създатели.

А ето и регламента:

1. Приготви своята любима салата с продукти по твой избор и не забравяй, че тя трябва да е красива.

2. Опиши пропорциите на продуктите и стъпките на приготвяне.

3. Изпрати снимката и текста на твоята свежа рецепта на kulinarnarabotilnica@abv.bg или с лично съобщение на фен страницата на Кулинарна работилница във Facebook.

4. Можеш да участваш с до 3 любими рецепти за салата.

5. Твоята прекрасна рецепта ще бъде публикувана на страницата на Кулинарна работилница.

АДЕЛ и Кулинарна работилница търсят и виждат красотата навсякъде. Вдъхновете се с нас! Желаем ви успех!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара