Спечелете 3 раници с всичко необходимо за I-я учебен ден

Краен срок - 13 септември 2015

15-ти септември наближава! Вземи участие в играта на Бяла Карта "Посрещни I-я Учебен Ден с Бяла Карта" като избереш горния таб "Спечели". Попълни формата и участвай в томбола за 3 раници пълни с ученически пособия за I-я учебен ден на твоя ученик!

Наградите, осигурени от Организатора на Играта, са 3 /три/ броя ученически раници, като всяка раница е окомплектована с несесер – 1бр., комплект за чертаене – 1бр., комплект флумастери – 1бр., комплект пастели – 1бр., комплект цветни моливи – 1бр., химикали – 5бр., тетрадки – 5 бр. Организаторът не е производител на разпределяните с настоящата игра награди.  Организаторът не е производител на разпределяните с настоящата игра награди.

Всяко лице, което желае да участва в Играта, може да го направи само след като попълни регистрационната форма от своя регистриран личен Facebook-профил и приеме Правилата на участие в Играта.

Един участник не може да спечели повече от една награда в периода на продължителност на Играта.

Печелившите от томболата ще бъдат изтеглени на произволен принцип и така ще се определят имената им в присъствието на комисия от трима члена, единият от които юрист, която ще удостовери законосъобразността на тегленето. В срок до 15:00 ч. на 14.09.2015 г. имената на печелившите ще бъдат обявени на Facebook-страницата на Организатора в разработеното приложение на Играта. С цел да се съхранят личните данни на печелившите, на посочената Интернет – страница ще бъдат публикувани единствено първото име и фамилията на печелившите.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара