Спечелете 24 смартфона Samsung Galaxy S4 Mini, 1120 чадъра и 1120 хек топки от Морени


Краен срок - 29 ноември 2015

Продукти участващи в промоцията – Морени Фъстъци 36гр. и Морени Махх 49гр. в промоционални опаковки, съдържащи промоционален код и информация за участие в промоцията.

За да получат награда от промоцията /играта/, печелившите са длъжни да пазят и предадат на куриера, който доставя наградите, опаковките с печеливши кодове

От вътрешната страна на всяка промоционална опаковка има девет символен код, включващ цифри и латински букви. Участниците могат да регистрират кода безплатно в интернет на адрес: www.moreni.bg и www.facebook.com/Moreni.BG или като изпратите SMS на кратък номер 1080, валиден за всички мобилни оператори (стойността на един SMS е 0.29 лв. с ДДС за абонати на Теленор и 0.30 лв. с ДДС за абонати на Мтел и Виваком.)

Участниците в промоцията участват в разпределение на следните награди при регистрация на съответния брой кодове:

МАЛКИ ДНЕВНИ НАГРАДИ: При регистрирани 5 кода: ЕДНА от 20 броя на ден ХЕК ТОПКА (общо 1120 бр. за периода на промоцията) ИЛИ ЕДИН от 20 броя на ден Морени чадър (общо 1120 бр. за периода на промоцията)

ГОЛЕМИ СЕДМИЧНИ НАГРАДИ: При регистрирани 15 кода: Samsung Galaxy S4 mini (общо 24 броя за периода на промоцията – по 3 смартфона на седмица)

Всички опити да се регистрира код преди старта на играта на 05.10.2015 г. няма да бъдат приемани. Участниците, опитали се да регистрират преди тази дата, ще бъдат помолени да запазят опаковките си и да регистрират кодовете си при началото на промоцията на 05.10.2015 г.

Теглене на дневните наградите ще се извършва всеки ден на произволен принцип, по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди, на база регистрации в промоцията.
Тегления на седмичните награди ще се извършва със специално разработен за нуждите на промоцията софтуер в началото на всяка следваща седмица измежду всички участници, регистрирали успешно необходимия брой кодове описани в точка Б. На „Механизъм на промоцията“. Тегленията на седмичните награди ще се извършат до 48 часа след края на всяка съответна седмица от промоцията.

УЧАСТНИКЪТ ЩЕ УЧАСТВА В ТЕГЛЕНЕТО ЗА НАГРАДИТЕ ЗА ТОЗИ ДЕН/СЕДМИЦА, В КОЙТО/КОЯТО ИЗПРАТИ ПОСЛЕДНИЯ КОД ОТ СЪОТВЕТНИЯ НЕОБХОДИМ БРОЙ ЗА ВСЯКА НАГРАДА. Участвалите в тегленето за големите награди за съответната седмица кодове се трансферират и участват и за следващите тегления за седмични награди.

Печелившите на седмичните награди ще бъдат обявявани на промоционалния сайт www.moreni.bg и www.facebook.com/Moreni.BG в рамките на 48 часа след края на всяко теглене.

Печелившите на ежедневните награди ще бъдат обявявани на промоционалния сайт www.moreni.bg и www.facebook.com/Moreni.BG в рамките на 12 часа след края на всяко теглене. Всички печеливши ще бъдат и индивидуално уведомявани съгласно условията по-долу.

Всеки изпратен код се натрупва за събиране на 5 кода за спечелване на награда хек топка или чадър и за събиране на 15 кода за спечелването на Samsung Galaxy S4 mini. При натрупване на необходимия брой кодове за участие в играта за съответната награда, участникът бива включен в съответните тегления.

При участие за дневна награда (5 кода), ако участникът не спечели съответната награда, въведените кодове не участват за теглене на дневна награда в следващи дни, но остават валидни за теглене на седмична награда (при събиране на необходимия брой кодове – 15).

При спечелване на дневна награда от определен участник, кодовете, с които е спечелил наградата не се калкулират за достигане на необходим брой кодове за седмичната награда (15 кода). При желание на спечелил дневна награда участник, да играе за седмична награда, той/тя ще трябва да регистрира нови кодове до достигане на необходимия брой.

Единният идентификатор на всеки участник е мобилният му телефонен номер. За да могат да бъдат сумирани кодовете за участие за наградите, участникът трябва да регистрира кодовете с един и същ мобилен номер както през www.moreni.bg, www.facebook.com/Moreni.BG както и при регистрация чрез sms.

Създаването на профил може да стане посредством вписване на фейсбук профил или чрез създаване на отделна регистрация. И при двата случая, потребителят трябва да въведе валиден, реален и действащ мобилен телефонен номер и да го потвърди. За целта на предоставения телефонен номер участникът ще получи sms с код за сигурност, който е необходимо да въведе в специално поле, за да завърши успешно регистрацията на профила си. Всяка следваща регистрация от същия мобилен телефон ще бъде отчетена без въвеждането на код за сигурност, тъй като вече телефонният номер ще е валидиран като реален и действащ.

Максимум възможни регистрации на кодове на ден – 15 кода. След всеки регистриран код, потребителят получава имейл/sms известие за успешно регистриран код.

Не се допуска спечелването на повече от една награда от всеки вид (една хек топка, един чадър и един смартфон) от един участник в периода на промоцията.

Всеки участник може да спечели само по една награда от всеки вид.

Допълнителна игра:
На 12.10.2015г. ще публикуваме видео демонстрация на хек игра на стената ни на www.facebook.com/Moreni.BG, като ще помолим участниците да споделят своите видеа как играят хек. Първите 20 потребителя, които споделят свое видео ще получат бонус код, който да регистрират. Важно: Всеки един потребител публикувал видео дава доброволно съгласието си то да бъде използвано за целите на създаване на друго видео от Монделийз България ЕООД като видеото ще бъде използвано в интернет пространството.

Печелившите участници ще бъдат публикувани на www.moreni.bg и www.facebook.com/Moreni.BG, като преди това ще бъдат уведомени чрез sms съобщение (независимо от начина на регистриране на промоционалните кодове – през sms или интернет) , като ще им бъде предоставен телефон за връзка, на който в рамките на 10 дни ще могат да заявят адрес за получаване на наградата. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвана в бъдещи активности на марката.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка. При получаване на наградата, куриер ще изисква, печелившият да удостовери, печалбата си, като предаде печелившите опаковки. Преди доставка куриерът ще прозвъни спечелилите.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара