Спечелете един от десетте страхотни епилатора Braun Sik epil 7


Краен срок - 6 октомври 2015

Този септември - месец, през който традиционно променяме навиците си, е време да направим нещо различно! Да отправим модно предизвикателство към самите себе си, разнообразявайки личния си стил, да сменим прическата или пък да дадем втори шанс на спорта, защото истината е, че чисто новият сезон на живота ни вече започна и няма време за губене на време.

Всичко, което ни трябва е доза силна вътрешна увереност, с която да превъзмогнем ограниченията и да се възползваме от неограничените възможности, които са пред нас. И този път сме повече от сигурни в това. Личните стилисти на Джесика Алба – Емили Кърант и Мерит Елиът също застават зад тези думи, като тяхното лично предизвикателство за дамите по цял свят е да разнообразят своя стил с 5-те най-модерни дрехи за предстоящия сезон.

Нашето пък, в този ред на мисли, е - да поддържаш кожата си гладка и да й обръщаш внимание по всяко време на годината, а не само когато е на показ. Защото грижата за нежна и сияйна кожа на тялото е страст без сезони, така че не бива да я забравяме нито за миг. Защото когато кожата ни е готова за всичко, можем да се възползваме от целия си гардероб и да променяме стила си с увереност и лекота. Всяка от нас си има своите хитринки за това, но...

...разкажи ни твоите тайни за копринена кожа, сподели ни неща, които правиш, отвъд основната грижа за нея, дай ни съвети за сатенено-фин блясък и ако си много изчерпателен и имаш малко късмет, обещаваме да направим всичко това още по-лесно. Изпращай хитринките си на igra@viewsofia.com от днес до 6 октомври включително, за да участваш в жребия за един от десетте страхотни епилатора Braun Sik epil 7, които раздаваме.

Със своята иновативна система от епилиращи дискове в изключителна комбинация с Gillette Venus технология, това женско бижу прави епилацията по-задълбочена, отколкото когато и да било. Технологията Braun и интегрираните остриетата премахват косъмчетата само с едно движение, но усещането за копринено гладка кожа остава дълго след това. Епилаторът е притежател на подвижна глава, която може да се адаптира към контурите на всяко тялото, има SmartLight за лесно проследяване на процеса на епилация и Speed ​​персонализация, за да може всеки да избере правилната скорост според своите персонални нужди.

Хипоалергенните керамични дискове премахнат дори и най-малките косъмчета, а технологията за мокро и сухо епилиране прави процедурата още по-безболезнена. The Silk-EPIL 7 Dual е създаден специално за епилация в топла вода, която действа доказано релаксиращо и успокояващо. Топлината подобрява циркулацията и повишава комфорта, докато прави кожата ви по-малко чувствителна.

А вие готови ли сте за копринено гладка кожа? Сигурни сме, че да – особено ако в ръцете си държите Braun Sik epil 7! 


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара