Гласувайте и спечелете всяка седмица уикенд за двама и рекламни материали от МРРБ


Краен срок - 30 ноември 2015

Радио N-JOY и Министерството на регионалното развитие и благоустройството започнаха съвместната рубрика „Как променихме България“ по Оперативна програма Регионално развитие 2007 – 2013 г.

Като част от нея слушателите ще имат възможност да научат интересна информация за туристически обекти, реализирани чрез ОПРР, както и да се информират за тях на страницата bgregio.eu.

Също така ще могат да се включат в "Как променихме България" като гласуват в класацията за най-атрактивен туристически обект.

Всяка седмица през периода на кампанията във фотогалериите ще бъдат представяни по 3 туристически обекта и слушателите ще гласуват за своя фаворит.

В края на всяка седмица ще бъде отличен един туристически обект, събрал най-висок слушателски вот. На лотариен принцип един от участниците, гласували за туристическия обект-победител, ще печели награда – рекламни материали от МРРБ и уикенд за двама, осигурен от общината, на чиято територия се намира отличеният обект.

В периода от 1 до 7 август трите представени обекта ще бъдат: „Векът на цар Симеон оживява“ – община Велики Преслав, „Нове – сърцето на легиона“ – община Свищов и „Антична вила „Армира“ – община Ивайловград.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара