Спечелете барбарон, 20 броя слушалки, 32 броя шапки и 8 бутилки Jägermeister


Краен срок - 30 август 2015

Ако Jägermeister е любимата напитка на компанията ти, то със сигурност ще ви допадне нашата нова лятна игра! През август, следи страницата ни и всеки понеделник можеш да се включиш в специална игра, която да ти донесе една от многото ни супер награди!

Готов ли си за лятно забавление?

Харесай снимката и ни кажи в коментарите в кое шкафче според теб се крие желаната от теб награда. Толкова е просто - като да си кажеш "наздраве" с приятели!

Печелившите ще разберем в събота, а до тогава - не спирай партито!



На фейсбук страницата на Jägermeister всяка седмица, в продължение на 4 (четири) седмици, се провежда игра, която не е обвързана с покупка.

Промо периодът на всяка от седмичните игри е както следва:

Игра 1: 03.08 - 07.08.2015 г.
Игра 2: 10.08 -14.08.2015 г.
Игра 3: 17.08 - 21.08.2015 г.
Игра 4: 24.08 - 28.08.2015 г.

Всички седмични промоционални игри имат един и същ механизъм за участие:

В началото на всяка една от четирите седмици (понеделник) на играта, на стената на страницата на Jägermeister във Фейсбук ще бъде публикуван пост със снимка, съдържаща 56 “шкафчета”, като всяко ще бъде обозначено с различна буква или номер. За да участва в играта, всеки желаещ трябва да качи като коментар под публикацията номера или буквата на “шкафчето” в което предполага че се крие една от трите награди.

Публикуването на повече от един коментар под поста с играта не води до увеличаване на шансовете за спечелване на награда.

Малки седмични награди: общо 15 (петнадесет) броя награди, седмично, като всяка седмица чрез томбола ще бъдат изтеглени следните награди:

5 броя слушалки
8 броя шапки
2 броя бутилки Jägermeister

Голяма финална награда: общо 1 (един) брой голяма награда, в края на промоционалната игра: 1 брой барбарон

В деня непосредствено след последния ден от промо периода на всяка отделна седмица, измежду всички “шкафчета” ще бъдат изтеглени общо 15 шкафчета, разпределени както следва:

- 5 (пет) броя шкафчета, които съдържат по 1 (един) брой слушалки
- 8 (осем) броя шкафчета, които съдържат по 1 (един) брой шапка,
- 2 (два) броя шкафчета, които съдържат 1 (един) брой бутилка Jägermeister.

В деня непосредствено след последния ден от промо периода на всяка седмица и след изтеглянето на шкафчетата, съдържащи наградите, измежду всички участници, които отговарят на изискванията за участие, изпълнили са точно механизма на играта и са посочили в коментара си номер или буква на шкафче, което съдържа награда, чрез томбола ще бъдат изтеглени както следва:

-     5 (пет) участника, които получават по 1 (един) брой слушалки,
-     8 (осем) участника, които получават по 1 (един) брой шапка,
-     2 (двама) участника, които получават 1 (един) брой бутилка Jägermeister.

Всеки участник може да спечели само награда, която се съдържа в посоченото от него шкафче. Всеки участник може да спечели само една седмична награда.

За всяка от седмиците ще бъдат изтеглени и по 5 (пет) резервни играча.

Имената на печелившите участници също ще бъдат публикувани на страницата на Jägermeister във Фейсбук най-късно 1 (един) ден след изтичане на промо периода за всяка от 4-те (четирите) седмици.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара