Спечелете 300 TV Samsung + home cinema, 300 конзоли за игра Nintendo Wii mini и 4000 настолни игри Catan от Milka


Краен срок - 10 октомври 2015

Отговори с нежност и спечели 300 TV Samsung 21.5" + home cinema, 300 конзоли за игра Nintendo Wii mini и 4000 настолни игри CATAN

В промоцията участващ всички продукти на Milka маркирани с промо стикер.

Механизъм на Промоцията /Играта/:
Стъпка 1: Закупете Milka продукти с промоционален стикер. На вътрешната страна на промоционалния стикер е отпечатан 9 – символен код.

Стъпка 2: Открий кода от вътрешната страна на стикера и го регистрирай на www.milka.bg или с SMS на номер 1080*
    * Цената на един SMS е 0.30 лв. с включен ДДС за абонатите на Мтел и VIVACOM и 0.29 лв. с включен ДДС за абонати на Telenor

Стъпка 3: Разбери веднага дали печелиш:
        При регистриран 1 код – настолна игра Catan
        При регистрирани 3 кода – игрова конзола Nintendo Wii mini (игровата конзола не включва дискове с игри)
        При регистрирани 5 кода – 21.5 инчов телевизор + система за домашно кино

Награди:

    Настолна игра CATAN – общо 4000 броя за периода на промоцията.
    Игрова конзола Nintendo Wii mini – общо 300 броя за периода на промоцията.
    Телевизор Samsung 21.5 инча + система за домашно кино – общо 300 броя за периода на промоцията.

Тегленето на награди ще се извършва всеки ден на произволен принцип, по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди, на база регистрации в промоцията.

Участниците разбират дали печелят веднага след регистрацията на необходимия брой кодове за всяка награда.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият телефонен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален и действащ мобилен телефонен номер и да го потвърди. За целта на предоставения телефонен номер участникът ще получи SMS с код за сигурност, който е необходимо да въведе в специално поле, за да завърши успешно регистрацията на профила си. Всяка отделна регистрация/участие изисква отделна верификация по указания по-горе начин.

С един SMS може да бъде регистриран само един код. За един код може да бъде изпратен само един SMS.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият телефонен номер. Участникът трябва да изпраща кодове чрез SMS от един и същ мобилен номер и/или да регистрира всеки код, въвеждайки същия телефонен номер на www.milka.bg.

Печелившите участници, регистрирали кодoвете си със SMS, ще бъдат известени чрез обратен SMS и ще им бъде предоставен телефон за връзка, на който в 10-дневен срок могат да заявят адрес за получаване на наградата. Печелившите участници, регистрирали кодовете си чрез интернет (www.milka.bg), ще бъдат известени веднага след регистрацията чрез допълнителен екран, на който е изписан телефонен номер, на който ще трябва да позвънят, за да подадат валидни данни за доставка на наградата (на цената на едно обаждане според вашия тарифен план). Допълнително, печелившите ще получат потвърждение с телефонния номер, на който трябва да позвънят, на e-mail адреса, който са дали при регистрация. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

Един участник може да направи максимум 5 регистрации на денонощие. Един участник може да спечели само по един брой награда от вид.

При спечелване на определена награда, кодовете, с които е спечелена, не важат при участие за по-голяма награда. (Например: Ако при регистрация на 3 кода сте спечелили Nintendo Wii Mini, за да играете за спечелване на телевизор + система за домашно кино, трябва да регистрирате нови 5 уникални кода)!

Всеки пореден опит ще бъде считан като невалидна регистрация.

Един участник може да спечели само по един брой награда.

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка. Преди доставка куриерът ще прозвъни на спечелилите.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара