Спечелете стилен комплект колие и обеци "Кралско синьо с диамантен блясък"


Краен срок -31 август 2015

Скъпи приятели,

Лятото изобилства от вдъхновениe и красота!

Заобиколени сме от разнообразни възможности за преживявания, които обогатяват душата и ума ни. Решихме през август да направим нещо специално за Вас! Да, нещо, което да разкраси Вашия свят.

MADAL BAL и бижутерийни студия INVOKE JEWELRY организират съвместна игра: „Красиви отвътре и отвън“! Тя е за тези от Вас, които имат вдъхновение и обичат да изглеждат добре, за ценителите на красивите неща в живота.

Как да участвате в играта, в която ще подарим стилен комплект колие и обеци "Кралско синьо с диамантен блясък" (изобразен на снимката най-горе)?

От Вас искаме да се вдъхновите, а след това да вдъхновите нас и всички почитатели на Madal Bal. :-) Как? Изпратете ни красива снимка на нещо, което Ви вдъхновява, например на това, което Ви вдъхнови и сте снимали спонтанно днес! Лесно е - просто направете деня си по-красив, като измислите нещо вдъхновяващо! Претворете го в снимка и ни я изпратете чрез формуляра по-долу (може да се прикача по една снимка на изпращане; можете да участвате повече от един път и да увеличите шанса си да спечелите при теглене на томболата). Всички ваши наистина вдъхновяващи снимки ще публикуваме във Facebook страницата на Madal Bal за да им се порадват нейните посетители.

Най-вдъхновяващите снимки ще бъдат разиграни в томбола и ще спечелят наградата, която е стилен комплект колие и обеци "Кралско синьо с диамантен блясък" (изобразен на снимката най-горе). Комплекта е висококачествено позлатен с 18К италианско злато и е с кристали Swarovski. Както всички бижюта на Invoka Jewellery комплекта е изработени под строгия контрол на ISO:9001 и е придружен е са със сертификат и гаранция за качество. INVOKE JEWELRY е марка, която се фокусира върху последните тенденции в модата, уникалния дизайн и перфектното изпълнение на бижутата си. INVOKE силно подчертават женската красота и придава неустоим магнитизъм на външния вид на всяка дама!

Играта приключва на 31 август.

Не губете време, усмихнете се, вдъхновете се и участвайте!  (чрез формулярът, който се намира 2 реда по-надолу :-)

P.S. За да Ви е по-лесно, всеки ден ще качваме снимки с вдъхновения във Facebook страницата на Madal Bal. Оттам може да черпите идеи!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара