Спечелете iPhone 6 и 30 ваучера по 30 лв. за пазаруване в Мания

Краен срок - 31 август 2015

За участие в Кампанията участникът използва своята регистрация чрез имейл адрес, име, фамилия, и град, съобразно  ПРАВИЛАТА ЗА УЧАСТИЕ и ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ.

Участието се извършва посредством следния механизъм:

Всяко физическо лице, което има навършени 18 години, което не попада в ограниченията за участие в Кампанията и което посети страницата на играта, в периода от 1.08.2015. до 31.08.2015г, попълни регистрационната форма с актуален Е-mail, име и фамилия, отговарящи на вписаните в личната му карта, има право да участва в томболата за награди.

Наградите са както следва:

Голяма награда: 1 брой мобилен телефон iPhone 6

Малки награди: 30 броя ваучери от 30 лв. за пазаруване в магазини Мания

Тегленето на наградите ще се проведе на 02.09.2015 г., като печелившите ще бъдат избрани на случаен принцип между всички участници, които са предоставили своя имейл адрес от 00:00ч на 1.08.2015 г. до 23:59ч на 31.08.2015 г.

Организаторът на Кампанията обявява победителите, спечелили наградите, и публикува имената и снимките им на страницата http://maniastores.bg и на Facebook страницата на магазини Мания в срок до 05.09.2015 г.

Организаторът поема ангажимент да уведоми публично или лично всеки един от печелившите. Публично уведомяване се счита за извършено с публикуването на името на печелившия на страницата, посочена в т. 7.1. Личното уведомяване се счита за извършено чрез изпращането на личен имейл.

Всеки Победител ще получи e-mail с известие за спечелената  награда.

След получаването на e-mail, в 20-дневен срок, Победителят трябва да се свърже с Организатора на посочените от него телефон и/или електронен адрес и да предостави поисканата информация за контакт.

В 20-дневен срок от получаване на съобщението, Победителите трябва да се свържат с Организаторa, за да се уточни как и къде ще получат наградата си. При получаване на наградата, Победителите се идентифицират с лична карта.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара