Спечелете 2 броя Активни карти и една награда-изненада от Детето играе

Краен срок - 31 август 2015

В разгара на лятото ние от Детето играе, заедно с нашите приятели от Клевър Бук искаме да ви отправим едно предизвикателство! Станете част от Детето играе и ни изпратете Вашата лятна история, игра, снимки или видео от игрите, които сте играли с Вашите деца или просто снимки на Вашите хлапета, които се забавляват навън.

Всеки материал ще се публикува в специалната ни категория Лятно настроение, заедно с избраната от Вас награда и ще бъде споделен във Фейсбук страницата ни. За него ще може да се гласува във Фейсбук. Разбира се, той ще може и да се споделя. Колкото повече харесвания и споделяния има, толкова по-голям шанс да спечели.

Осигурили сме Ви и страхотни награди:

1. Една награда, комплект Активни карти от Клевър Бук за най-харесвана Фейсбук публикация. Ще се отчитат общият брой харесвания, както върху публикацията, така и върху споделянията ѝ.

2. Една награда, комплект Активни карти от Клевър Бук, определена от жури на Детето играе и Клевър Бук за най-интересна публикация.

3. Една награда от Детето играе за най-интересна игра.

Най-хубавото е, че Вие сами избирате за каква награда да се състезавате. Изберете наградата за която да се състезавате от сайта на Клевър Бук

Очакваме Вашите игри, снимки и истории от 1-ви до 31-ви август. Победителите ще обявим след 5-ти септември.

Пожелаваме Ви усмихнато и игриво слънчево лято!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара