Спечелете нов автомобил Audi A3 Sportback, 10 ваучера по 1000 лв. и 1000 ваучера по 20 лв. от Kaufland

Краен срок - 20 септември 2015

Празнувайте заедно с нас!

Откриването на 10-ия хипермаркет Kaufland в град София предстои съвсем скоро, а ние искаме да споделим с Вас, нашите клиенти, своя празник. Очакват Ви атрактивни предложения с още по-невероятни цени и голяма игра с много страхотни награди!

Участвайте в нашата игра и спечелете 1 чисто нов автомобил, 10 ваучера х 1 000 лева и 1 000 ваучера х 20 лева за пазаруване в хипермаркети Kaufland!

Как да участвате в играта ни?

Играта се провежда на територията на град София. За участие в играта е необходимо да попълните талон, който се получава на Информация или на всяка каса във всеки един от търговските обекти Kaufland в град София, и се пуска в определени за целта урни. Всеки участник записва върху талона трите си имена, телефонен номер и алтернативен телефонен номер за връзка. Всеки участник има право да участва в играта с повече от един талон.

Наградите, които може да спечелите са:

1 лек автомобил Audi A3 Sportback Attraction 1.2 TFSI

    червен цвят
    бензинов двигател
    мощност: 81 кW / 110 к.с.
    5 места

10 награди, всяка на стойност 1 000 лева, под формата на ваучери за пазаруване в хипермаркети Kaufland

1 000 награди, всяка на стойност 20 лева, под формата на ваучери за пазаруване в хипермаркети Kaufland

Наградите ще бъдат изтеглени на произволен принцип в офиса на дружеството организатор и в присъствието на Комисия, съставена от служители от различни звена на дружеството, която удостоверява резултатите от него, и в присъствието на нотариус.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез телефонно обаждане за спечелването на награда и за мястото и начина за получаването й. Имената на печелившите ще бъдат публикувани в търговските обекти в София и на официалната интернет страница на дружеството www.kaufland.bg.

Вече изтеглен талон не участва в тегленето за следващи награди.

При получаване на наградата печелившите участници следва да се легитимират пред служител на Организатора с документ за самоличност, удостоверяващ личността и данните на лицето.

Ваучерите за пазаруване са валидни само за хипермаркети Kaufland. Ваучерът е валиден 5 /пет/ години от датата на активиране.

Наградите не могат да бъдат заменяни за паричната йм равностойност.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара