Спечелете цял рафт Essence гел лакове в 46 цвята + база и топ лак

Краен срок - 18 август 2015

Един цял рафт Essence гел лакове в 46 цвята + база и топ лак очакват своя притежател! Всичко, което трябва да направите, е до 18.08.2015г. включително да харесате публикацията и да оставите коментар под нея, в който използвате таг #longlastinglove

В играта могат да вземат участие всички лица, спазили условията за участие в играта, които са фенове на фирмената страницата на dm България във Facebook и не са служители на дм България ЕООД или на Додис Интернационал.

Наградата, която могат да спечелят участниците в играта, е 1 бр. ексклузивен рафт с 46 цвята
от новия гел лак за нокти + база и топ лак.

Наградата не може да бъде заменена, не се изплаща и номиналната й стойност.

В играта може да участва всеки, който е харесал снимката с обявлението на играта и е коментирал под нея, като в коментара задължително е използвал таг #longlastinglove. Всеки потребител от един Facebook профил може да участва само с един коментар под снимката на играта на стената на фен-страницата на dm България.

В случай, че коментиралите участници са повече от един, то печелившият ще бъде определен на 21.08.2015г. на томболен принцип в присъствието на тричленна комисия в Централата на dm България. Заедно с името на печелившия участник ще бъдат изтеглени и имената на двама резервни такива.

Печелившият участник ще бъде информиран за това до 24.08.2015г. включително до края на деня, че печелили наградата, чрез лично съобщение във Facebook или чрез отбелязване-таг на името и в коментар под снимката на играта.

Наградата ще бъде изпратена на посочен от печелившия участник пощенски адрес в срок до десет работни дни.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара