Спечелете маша за неотразими къдрици Philips

Краен срок - 10 август 2015

Стартираме нова игра: две победителки могат да имат перфектни естествени вълни в косите

Къдрици, букли, вълни, непокорни кичури, лятно настроение в косите – много са определенията за тенденциите за прическа с вълни и кичури. Лятото предразполага към палавост и флиртове и именно такива са и кичурите ни. Отмина времето, когато да спим със сплетена на плитки коса беше достатъчно, за да се сдобием с непокорните момичешки вълни. Новите тенденции идват с нови технологии.

Екипът на ELLE вече тества един иновативен продукт с кодово име HPS940 - уникалната автоматична маша Philips ProCare Auto Curler и няма как да устоим на идеята да го споделим с вас. Ето защо:

1. Постигате перфектни къдрици с лекота и удоволствие

2. Три вида къдрици - едри и вълнообразни, средни или стегнати и ситни

3. За изключително кратко време – машата загрява само за 30 секунди, а с трите настройки за температура (8сек – 10сек – 12сек) може да направите 3 вида къдрици (едра вълнообразна, средна или ситна спираловидна)

4. Без усилие – само с натискането на едно копче, косата се навива автоматично в затопления цилиндър и се създават перфекти къдрици всеки път

5. Гарантирани перфектни резултати - съвършени симетрични къдрици в две посоки (ляво и дясно), както и автоматична функция за комбинирани естествени къдрици

След всичко изброено имаме новина за вас: Elle.bg и Phillips стартираме ИГРА, участието в която може да донесе по една маша на две победителки.

УСЛОВИЕ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА

За да участвате в играта и да бъдете включени в надпреварата за наградата, публикувайте снимка на къдриците си с хаштаг #curlyphilips в рубриката Street Style в сайта Elle.bg.

ВАЖНО: За да може да публикувате своя снимка, трябва да се регистрирате в сайта. В горния десен ъгъл на полето Street Style търсете „Добави снимка“.

СРОК НА ИГРАТА

Играта ще се проведе в две поредни седмици, като всяка седмица ще има по един победител, който ще получи маша Philips ProCare Auto Curler. Две седмици, две победителки, две маши!

Първата седмица от играта стартира на 27 юли и приключва на 3 август. Втората седмица на играта стартира на 3 август и приключва на 10 август.

ИЗБИРАНЕ И ОБЯВЯВАНЕ НА ПОБЕДИТЕЛ

Победителката всяка седмица ще се избира от редакторите на ELLE на базата на публикуваните снимки на участничките в играта.

Името на победителката в първата седмица от играта ще бъде обявено в понеделник, 3.08.2015 г., в 12 ч.  чрез материал в сайта и чрез публикация във Фейсбук страницата на ELLE България. Съответно по същия начин ще бъде обявено името на победителката и във втората седмица от играта – в понеделник, 10.08.2015 г., в 12 ч.

Следете Elle.bg и страницата ни във Фейсбук, за да научите първи дали сте победител. Успех!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара