Освежи лятото с Fino и спечели страхотни награди

Краен срок - 26 юли 2015

За да се включи в играта, участникът трябва да изпълни следните стъпки:

    Да посети Facebook страницата на Fino Bulgaria;

    Да приеме Facebook приложението и условията за участие;

    Да събере поне 100 точки за периода на Играта, за да участва в томболата за малка награда - комплект продукти FINO;

    Да събере поне 130 точки за периода на Играта, за да участва в томболата за голямата награда - книга “501 коктейла, които трябва да опитате”;

    При желание, да сподели резултатите от игрите си в своя личен профил.

Участникът започва всяка нова игра с 90 (деветдесет) секунди време. Той трябва да свърже поне 3 еднакви чаши с коктейли по хоризонтала или по вертикала. Опаковката на FINO (пликчета за лед) може да бъде свързана с всяка поредица от еднакви чаши коктейли. При изтичане на първоначално зададеното време от 90 (деветдесет) секунди, играта приключва и при желание, участникът може да сподели резултата си на своята стена.

Участникът може да проследи какъв е най-добрият резултат, постигнат от него, в полето “Твоят най-добър резултат”, т.е. най-високият брой точки, постигнати в една игра.

За да участва за наградите в Промоцията, участникът следва да натрупа поне 100 (сто) точки - за малка награда, и поне 130 (сто и тридесет) точки - за голяма.

Участниците, които са изпълнили всички условия (Правила) на настоящата Промоция, се включват в томболата за спечелването на следните награди:

● Малки награди: общо 10 (десет) комплекта с продукти FINO, които ще бъдат раздавани на томболен принцип в края на Играта.

● Големи награди: общо 3 (три) книги с рецепти “501 коктейла, които трябва да опитате”, които ще бъдат раздавани на томболен принцип в края на Играта.

Един участник може да спечели само 1 (една) награда.

Късметлиите ще бъдат обявени в раздел “ПЕЧЕЛИВШИ” в приложението „Освежи лятото с FINO” на Интернет адрес: http://www.facebook.com/FinoBg. Печелившите ще бъдат уведомени и чрез съобщение на имейл адреса, който използват за вход в социалната мрежа Facebook.

Печелившите участници за награди ще бъдат изтеглени и обявени съответно на:

○  27.07.2015г. – за 10 (десет) броя малки награди за периода от 15.07.2015г. до 23:59 часа на 26.07.2015г. вкл.;

○  27.07.2015г. - за 3 (три) броя голяма награда, за периода от 15.07.2015г. до 23:59 часа на 26.07.2015г. вкл.

Печелившите получават наградите си на предоставения от тях адрес по куриер до 30 работни дни от получаването на потвърждение, че са спечелили, и предоставяне на адрес за доставка. Заявеният адрес за доставка може да бъде само на територията на България. Разходите за куриерски услуги са за сметка на Организатора.

Крайният срок за получаване на спечелената награда изтича най-късно 30 (тридесет) календарни дни след приключването на Промоцията.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара