Спечелете 30бр. Мицеларна вода + козметичен несесер от Nivea

Краен срок - 21 август 2015

За участие в Играта всяко лице трябва да посети подстраницата й на сайта на NIVEA България и да премине през следните стъпки:

1) да пожелае участие;
2) да отговори правилно на въпросите от теста;
3) да въведе данните си в регистрационната форма (собствено и фамилно име, имейл адрес и телефон);
4) да натисне на бутона „РЕГИСТРИРАЙ СЕ“, за да финализира процеса на регистрация.

Успешното изпълнение на тези стъпки гарантира на регистриралите се Участници участие в томболата за наградите в Играта описани в Раздел 6, при условие че не е налице условие за дисквалификация.

Наградите са 30бр. Мицеларна вода + козметичен несесер.

Играта включва определянето на принципа на томбола на Участници, които печелят наградите. Определянето ще бъде извършено на 24.08.2015 г. на случаен принцип чрез томбола, проведена чрез специализиран компютърен софтуер, в която томбола ще бъдат включени всички Участници в Играта, които са изпълнили четирите стъпки в приложението, така както е посочено в Раздел 5 и не са дисквалифицирани. Всеки Участник може да спечели не повече от 1 (една) награда. При разиграване на томболата Организаторът съставя протокол за провеждането й и за Печелившите участници.

Печелившите участници ще получат наградите си на предоставените от тях пощенски адреси по куриер в срок до 25 (двадесет и пет) работни дни след предоставянето на точен пощенски адрес за получаване на наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара