Спечелете 3 уникални петдневни почивки в Слънчев бряг!

Краен срок - 5 август 2015

Лято е... Време, в което да се потопим в емоции, кожата да се оцвети в нежно шоколадово, а косата да събере толкова слънчеви лъчи, колкото през никое друго време от годината.

Единствено през неповторимия август можем да се отпуснем на плажа, както никога досега, а вечер да обиколим най-актуални клубове със свеж коктейл в ръка.

Когато говорим за модерно, динамично и същевременно релаксиращо място на българското Черноморие, няма как да не се сетим за Слънчев бряг, където емоциите никога не угасват, луксът е на почит, а морето е само на една ръка разстояние! Там, където погледът се губи в синевата, а сетивата са готови за нови изживявания!

Ексклузивно за вас, читателките на Woman.bg сме подготвили игра, свързана с лятната ви ваканция. Трима от вас ще спечелят по една почивка за двама в хотел Белвю 4*, Слънчев бряг от туристическа агенция “БИ КЕЙ ТУР”!

Отговорете на въпросите, които сме ви подготвили, и намерете своето място сред късметлиите, които ще се насладят на една невероятна почивка през август!

За всеки от победителите ще бъде предоставена двойна стая с морски изглед за 5 нощувки на база ALL INCLUSIVE с включен чадър и два шезлонга на плажа директно пред хотела.
Периодът на настаняване ще бъде от 11.08.2015 до 22.08.2015 включително.

Печелившите Участници имат право да получат Награда, която включва:

 Три двойни стаи  с морски изглед  за 2-ма  за 5 нощувки на база ALL INCLUSIVE+  с включен чадър + 2 шезлонга на плажа директно пред хотела.

*Всяка една от стаите/наградите са до 2 възрастни  + 1 дете до 12,99 г.
*Безплатно ползване на фитнес, тенис на маса, безжичен интернет, детски и спортни забавления, туристическа такса и застраховка.

Допълнително се заплаща за:

*Паркинг - 10 лв./ден
*Кошара - 5 лв./ден

Името на печелившия Участник ще бъде изтеглено на 6-ти август, 2015 г., посредством жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници и техните имена. Имената на печелившите Участници ще бъдат оповестени на интернет страницата на Woman.bg.

Наградата ще бъде предоставена на печелившия Участник, при условие, че същият отговаря на условията на настоящите Официални правила и:  предостави следната информация:

(i) име, презиме, фамилия (вкл. и на латиница съгласно документите му за самоличност);
(ii)   дата на раждане;
(ii)   постоянен адрес на територията на Република България.

Служител на Организатора ще се свърже с печелившия Участник чрез посочения, при регистрацията, телефонен номер, за да го уведоми за спечелената Награда и начина на получаването й.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара