Спечелете 100 билета за забавление в Action Aquapark

Краен срок - 13 август 2015

Action Aquapark Слънчев бряг празнува  своя рожден ден през юли!

Бъди част от него, регистрирай се и спечели един от 100-те безплатни билета.

Спечелете с нашата нова игра!

Можете да участвате,като се регистрирате на страницата на Спонсора. Можете да намерите банер на страницата. Включващите се трябва да попълнят всички полета, които се изискват, в бланка, за да участват в томболата. След подаване на тази информация, участникът ще получи един подвърждаващ имейл за регистрация. С един валиден имейл се извършва една регистрация.

Всички избрани участници получили достъп по време на периода за подаване на информация ще бъдат включени в база данни в края на този период. Всяка седмица се избират 25 (двайсет и пет печеливши) печеливши.

Те ще бъдат обявени на 23.07, 30.07, 6.08, 13.08 2015 година около 13:00 часа на интернет страницата на Спонсора. Известията и инструкциите за наградата ще бъдат изпратени на имейл адресите, които са вписани на регистрационните бланки на печелившите. Всеки участник е отговорен за преглеждането на неговият/нейният имейл за съобщение за награда и получаването ѝ или за друга информация свързана с тази томбола. Ако възможен печеливш не може да бъде намерен от Администратора (или Спонсора) в рамките на петнайсет (15) дни чрез използване на информацията вписана в бланката при записването тя ще бъде анулирана.

100 билета за Action Aquapark, КК Слънчев бряг, валидни за възрастни над 1,30 м височина в рамките на сезон 2015

Наградата не може да се прехвърля. Не се допуска никаква замяна или паричен еквивалент на наградите.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара