Спечелете 5 невероятни раници и всяка седмица 20 чифта страхотни джапанки от Speedy

Краен срок - 1 септември 2015

Кой е градът?
Познай маршрутът на услугата DPD Economy и спечели със Спиди

Лятото е в разгара си, а мислите ви са насочени към плажа. Време е да разходите джапанки по пясъка. Ние от Спиди отново ще се погрижим да се чувствате добре и да бъдете модерни и атрактивни по време на почивката си.

Стартира новата ни Фейсбук игра. В нея ще трябва да отгатвате кои два града – един на българска територия и един в друга европейска страна, са крайните точки на маршрута на пратка, изпратена с услугата DPD Economy. С тази услуга можете да изпращате евтино и сигурно вашите пратки до европейските държави на изгодни цени.

Всяка седмица ще ви посочваме нов маршрут и ще очакваме вашите отговори. Победителите пък ще се сдобият с чифт джапанки Спиди, с които ще събират погледи по плажовете, оставяйки следи по пясъка.

Условия и награди
За да участвате в играта е необходимо:
Да сте фен на страницата
Да познаете кои градове са крайните точки на посочения на картата маршрут
Всеки понеделник ще публикуваме нова карта, под която като коментар ще имате възможност да давате вашите отговори.
Петъците чрез жребий ще избираме 20 късметлии от правилно разпозналите двата града на картата. Те ще получат чифт от страхотните ни джапанки. Съвсем скоро ще ви покажем и как изглеждат те.

Още награди
Но това не е всичко! Всички, които ще получат уникалните ни джапанки, ще могат да участват за още награди. За целта, те ще трябва да ни изпратят и оригинална снимка със спечелените джапанки, която ще публикуваме в специален албум на победителите. Петимата, чиито снимки ще съберат най-много харесвания, ще получат и по една невероятна раница DPD Economy, която занапред ще се превърне в неизменен спътник в пътешествията им.

Срокове
Играта започва на 20 юли (понеделник) и ще продължи до 1 септември 2015 г.
До 6 септември победителите имат време да ни изпратят направените снимки
На 7 септември публикуваме албума със снимките на победителите
На 14 септември в 11.00 часа обявяваме и 5-мата победители, събрали най-много харесвания, които ще получат по една раница DPD Economy

Вадете атласите и се гответе, в понеделник започваме!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара