Спечелете 4 броя Мини дрон Parrot Rolling Spider, 62 портативни колонки и 62 зарядни от Морени

Краен срок - 31 юли 2015

Това е твоят свежометър. Отчита всеки 5 кода, а точният им брой е посочен под него. Появява се след всеки регистриран код, за да покаже твоя свежарски потенциал!

Всеки ден можеш да регистрираш максимум 10 кода. Участвалите в дневно или седмично теглене на награда кодове се нулират. Кодовете в повече се прехвърлят за следващия ден или седмица.

Пример: Днес регистрираш 8 кода. 5 от тях участват в дневното теглене и 3 остават за утре. Ако не спечелиш дневна награда, имаш 8 кода за седмичното теглене на мини дрон, но ти трябват още 7, за да се включиш в него. Ти се опитваш да счупиш свежометъра, регистрирайки общо 68 кода за седмицата, и влизаш 4 пъти в седмичната томбола за мини дрон! Остават ти 8 кода за следващата седмица.

Бъди абсолютна свежарка! Счупи свежометъра!

За да получат награда от промоцията, победителите са длъжни да пазят и предадат на куриера, който доставя наградите, опаковките с регистрираните от тях кодове.

От вътрешната страна на всяка промоционална опаковка има осем-символен код, включващ цифри и латински букви. Участниците могат да регистрират кода безплатно в интернет на адрес: www.moreni.bg и www.facebook.com/Moreni.BG

Участниците в промоцията участват в разпределение на следните награди при регистрация на съответния брой кодове:

A. МАЛКИ ДНЕВНИ НАГРАДИ: При регистрирани 5 кода: ЕДНА от общо 4 броя награди на ден: 2 броя портативно зарядно (общо 62 бр. за периода на промоцията) и 2 броя мини колонка (общо 62 бр. за периода на промоцията)

Б. ГОЛЯМА СЕДМИЧНА НАГРАДА: При регистрирани 15 кода: Мини дрон Parrot Rolling Spider (общо 4 броя за периода на промоцията – по един дрон на седмица)

Въпреки, че играта стартира на 01.07.2015 г. участниците, които вече са закупили промоционален продукт и имат желание, могат да регистрират кодовете си преди тази дата, като така ще участват в тегленето за малките награди на 02.07.2015 г., а ако до 05.07.2015 г. са регистрирали 15 кода – в тегленето за голяма награда на 06.07.2015 г.

Теглене на наградите: Жребият за дневните награди ще се състои в следващия ден, а за големите седмични награди – след края на всяка седмица от играта.

Тегления на седмичните награди по дати: 06.07.2015 г.; 13.07.2015 г.; 20.07.2015 г.; 03.08.2015 г.

УЧАСТНИКЪТ ЩЕ УЧАСТВА В ТЕГЛЕНЕТО ЗА НАГРАДИТЕ ЗА ТОЗИ ДЕН/СЕДМИЦА, В КОЙТО/КОЯТО ИЗПРАТИ ПОСЛЕДНИЯ КОД ОТ СЪОТВЕТНИЯ НЕОБХОДИМ БРОЙ ЗА ВСЯКА НАГРАДА.

Спечелилите за съответния ден/седмица кодове се анулират за следващите тегления за дневни награди/седмични награди. При участие за дневна награда (5 кода), въведените кодове не участват за теглене на дневна награда в следващи дни, но остават валидни за теглене на седмична награда (при събиране на необходимия брой кодове – 15). Веднъж участвали за седмична награда(15 кода), въведените кодове не участват в следващи седмични тегления. За участие в следващите тегления на награди, участниците трябва да регистрират нови кодове.

Печелившите на седмичните награди ще бъдат обявявани на промоционалния сайт www.moreni.bg и www.facebook.com/Moreni.BG в рамките на 48 часа след края на всяко теглене.

Печелившите на ежедневните награди ще бъдат обявявани на промоционалния сайт www.moreni.bg и www.facebook.com/Moreni.BG в рамките на 12 часа след края на всяко теглене.

Всеки печеливш ще получи смс с уведомление за спечелената от него награда.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара