Спечелете 250 000 чаши от Шуменско

Краен срок - 16 август 2015

Събери 12 точки с промоционални златисти капачки на бутилки Шуменско 0,5л, 1л, 2л или езичета от кенове и вземи автентичната чаша на шуменско.

В Промоцията участват следните разфасовки:

    Бутилки Шуменско 0,5л; 1л и 2л, със специални златисти капачки, от външната страна на които е отпечатан следния символ:
    Кен Шуменско 0,5л със специално златисто езиче , от вътрешната страна на което е отпечатан следния текст: „1 точка“

Промоционалните опаковки са със специални етикети, на които е отпечатано и извлечение от настоящите Официални Правила.

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците в промоцията, са общо 250 000 бр. чаши Шуменско 330 мл.

Участник в Промоцията, който събере промоционалните капачки от участващите опаковки с общо 12 точки печели награда - чаша Шуменско 330 мл. Участниците в Промоцията имат право да участват неограничен брой пъти.

След края на промоцията представени промоционални капачки с точки няма да бъдат проверявани и няма да се считат за печеливши.

След края на промоцията е възможно в търговската мрежа да се предлагат до изчерпване на количествата промоционални опаковки с отпечатани точки върху капачките.

Всяка от наградите чаша Шуменско 330 мл се получават в определени търговски обекти, активирани с Промоцията и обозначени със специален стикер („Вземи наградата си тук“), след предоставяне на съответното количество капачки, носещи необходимия брой точки. Повече информация за наградните центрове, може да се получи на www.shumensko.bg

Всеки участник, на когото представител на Награден център, обозначен със стикер, откаже предаването на награда въпреки надлежно представени промоционални капачки с 12 точки, следва да уведоми за това Организатора на промоцията чрез обаждане на потребителската линия на „Карлсберг България“ АД (тел: 0800 11 500; на цената на един градски разговор). Участникът трябва да предостави конкретна информация – дата, адрес на наградния център, допълнителна информация, както и координати за контакт.

Организаторът или Наградният център няма да предоставят награди срещу капачки, предявени след крайния срок за предявяване на награди, независимо от възможни остатъчни количества промоционален продукт в търговската мрежа.

От един награден център не могат да се предявяват, съответно получават повече от 3 награди наведнъж.

Участвай в КОНКУРСА

10 Коментари

  1. Къде може да се получи чаша, защото големите вериги магазини казват, че нямат нищо общо?

    ОтговорИзтриване
  2. 23.07.2015г.
    магазин "Болеро", Бургас , жк.Лазур
    С 12 точки в джоба пробвам да си получа промоцията. Отговор - няма. Проверявайте, което значи "носете ги тези капачки в джоба (аз лятото съм пълен с джобове), а ние може и да получим – несериозно е.
    Бирата ви е хубава, но промотърите .....

    ОтговорИзтриване
  3. Къде може да се получи чаша, в София?

    ОтговорИзтриване
  4. mai izleznaha nai golemite moshennici ot shumensko i vsi4ko s promociqta im e edna laja

    ОтговорИзтриване
  5. В Павликени вече 2 седмици не мога да си взема чаша, дойде края на промоцията, много жалко, харесвам бирата и исках чаша, но уви..........

    ОтговорИзтриване
  6. Имам капачки за 4 чаши! Никаде обаче няма такива. ,,"Проверявайте всеки ден"е отговора във всеки магазин. По-голяма лъжлива промоция до сега не ми се беше случвало!

    ОтговорИзтриване
  7. Във Велико Търново също не могат да се открият налични
    чаши в магазини ЦБА.

    ОтговорИзтриване
  8. Е шуменско тоя път се изложихте..имам капачки от 3 седмици за 4 чаши но ще трябва да спя пред магазините за да си ги взема.Опитайте пак с друга промоция да видим как ще ви се отрази!

    ОтговорИзтриване
  9. мошеници къде са чашите

    ОтговорИзтриване
  10. Само че никъде не сменят капачки за бира е няма такава промоция!!!!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара