Турнето на Nivea пристига с много изненади и награди

Краен срок - 1 август 2015

Посети Турнето на NIVEA в твоя град!

Приготвили сме много награди, полезни съвети, свежест и ведро настроение! В още повече градове!

Тази година Турнето на NIVEA се разраства и ще посети 17 града в България! Ела на нашия "Празник на семейството" в твоя град или в най-близкия до теб, за да съчетаем заедно полезното с приятното. През последните три години се забавлявахме заедно с десетки хиляди NIVEA приятели от цялата страна. Ще се радваме и ти да бъдеш сред тях. Лесно е да ни откриеш - просто разгледай картата с локации!

Консултации и съвети за теб

Очакват те приятни изненади, щом прекрачиш прага на шатрата ни. Веднага ще забележиш, че има специално обособена зона за дерматологични тестове, консултации и съвети. Там ще те посрещнат нашите усмихнати консултанти, които ще се постараят да открият най-подходящите решения, съобразени с твоя тип кожа и желани резултати. Освен това ще имаш възможност да тестваш всичките ни продукти. И не се колебай да ни затрупаш с въпроси, защото целта на Турнето ни е да се срещнем и да поговорим.

Забавления за най-малките

Погрижили сме се и за забавления за най-малките, които ще открият шарен детски кът, аниматори и голям плюшен приятел. А ако се налага да почакаш или просто искаш да си починеш - на твое разположение е и мястото ни за отдих. Така срещата ни ще бъде приятна, спокойна и задължително полезна за теб!



Игри и награди

Време е да споменем и за наградите! В шатрата ни ще има специален щанд, на който ще се предлагат голяма част от продуктите ни. Ще можеш незабавно да си купиш всичко, което ти хареса, без да се налага да го търсиш в търговската мрежа. А всяка покупка ще ти донесе шанс да участваш в томболата за нашите изненади - 3 комплекта продукти всеки ден. За да e още по-интересно, ако си купиш два продукта, ще получиш и скреч карта, с която веднага може да спечелиш специална NIVEA изненада ... (ела и виж каква може да е тя)!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара