Спечелете семейна почивка в Алпите, 24 смартфона Samsung, 1000 игри Scrabble и 3000 интерактивни книжки от Barni

Краен срок - 7 юли 2015

Включи се в състезанието и спечели страхотни награди!

Забавлявай се с Barni, включи се в състезанието и спечели страхотни награди за теб и твоето семейство: семейна почивка във ферма в Алпите, смартфон Samsung, настолна игра Scrabble или интерактивна книжка.

1. Попълни кода от опаковката на Barni и го регистрирай на сайта.

2. С 1 код участваш в тегленето за книжката на Barni! Събери нужните кодове, за да участваш в тегленето и на другите награди!

3. Попълни своята информация за обратна връзка, за да можем да ти доставим наградата!

Участниците трябва да посетят сайтът на играта и след като отворят страницата, от тях ще бъде изискано да въведат своя имейл адрес и да регистрират промоционалния код, който се намира на опаковките от продуктите Barni, които са включени в промоцията.

Уникалният идентификатор на участника е мейлът, с който се регистрира. При въвеждане на промоционалните кодове с натрупване за участие в различните нива на играта, моля посочвайте един и същи имейл адрес, за да може броя на кодовете да бъде правилно отчетен
и да позволя участието Ви в по-горните нива на награди.

Продукти с промоционална опаковка, включени в промоцията са:

Барни мляко 30 г
Барни шоколад 30 г
Барни ягода 30 г
Барни горски плодове 30 г
Барни
мляко 150 г
Барни шоколад 150 г
Барни ягода 150 г
Барни горски плодове 150 г

Чрез регистрацията на предварително определения брой кодове (както е посочено по-долу) участниците ще се включат в жребии за една награда от четирите нива. Броят на кодовете, необходим за всяка една награда е както следва:

1 код = участие в жребия за награди от ниво 1 - интерактивна работна тетрадка Barni
5 кода = участие в жребия за награди от ниво 2 - игра „Скрабъл“
25 кода = участие в жребия за награди от ниво 3 - смартфон Samsung, Galaxy Note 3 Lite
82 кода = участие в жребия за награди от ниво 4 - семейно пътешествие до ферма в Алпите за двама възрастни и едно дете (до 14-годишна възраст)

Моля, обърнете внимание, че всеки участник ще има възможността да получи не повече от 2 награди от ниво 1, 1 награда от ниво 2 и 1 награда от ниво 3.
Ако даден участник спечели награда от ниво 3, той ще трябва да регистрира нови 82 кода, за да може да се включи в надпреварата за наградата от ниво 4.

Участниците разбират дали печелят награда от ниво 1 веднага след въвеждане на промо код в уеб сайта на промоцията.
Наградите от ниво 2 и 3 ще се теглят ежеседмично и спечелилите ще бъдат надлежно информирани чрез имейл.
Наградата от ниво 4 ще бъде изтеглена до 48 часа след приключване на промоцията и спечелилия ще бъдат надлежно информиран чрез имейл.

Ако даден участник спечели, преди да получи наградата си, той ще трябва да представи опаковките с всички РЕГИСТРИРАНИ ОТ НЕГО КОДОВЕ на Организатора. В случай че спечелил участник не може да представи съответните печеливши опаковка/и, той губи правото си да получи награда, а тя ще бъде при съдена на друг победител, избран при същите условия.



Всеки победител от ниво 1, 2 и 3 ще трябва да попълни онлайн формуляр с личните си данни. Ако победителите не успеят да попълнят онлайн формуляра, защото сесията на браузъра им е била прекратена преждевременно или поради каквито и да е други причини, Организаторът ще им изпрати имейл, който съдържа линк с формуляра за въвеждане на лични 3 данни.

Победителите трябва да отговорят на този имейл в срок от пет работни дни. Ако не отговорят в рамките на посочения период, Организаторът си запазва правото да предложи награда на друг победител, избран при същите условия.

Първа награда: (Ниво 4 - 82 кода) Едно пътешествие до Barni фермата за победителя плюс още един възрастен и едно дете (до 14-годишна възраст).

Втора награда: (ниво 3 - 25 кода) 24 броя Смартфон Samsung Galaxy Note 3 Neo (N7505), черен, 5,5 инча, Super AMOLED 1280x720, процесор Еxynos 5260 Hexa-core 1,7 GHz, 2GB RAM, 16GB памет, 8-мегапикселова камера, GPS, NFC, Wi-Fi ac,BT 4.0, microSD, стилус S Pen, литиево-йонна батерия 3100 mAh, операционна система Android 4

Трета награда: (ниво 2 - 5 кода) 1000 броя игра „Скрабъл“

Четвърта награда: (ниво 1 - 1 код) 3000 броя интерактивни фермерски тетрадки „Barni“. Всеки участник има право да получи не повече от 2 броя интерактивни фермерски тетрадки Barni.

След спечелване на втората награда участниците нямат право да се състезават за първата, освен ако не регистрират нови 82 кода. Това означава, че те могат да спечелят първа награда (пътешествие), ако вече са спечелили втората (смартфон), само ако регистрират нови 82 промоционални кода. Въпреки това участниците могат да получат не повече от две интерактивни фермерски тетрадки Barni, без значение, че вече са спечелили смартфон.

Наградите ще бъдат доставени безплатно по куриер в рамките на 45 работни дни след получаване на отговора по имейл, който ще бъде изпратенот победителя до Организатора и ще съдържа информация за адреса на доставката. Непосредствено преди доставките куриерът ще се свърже с победителите по телефона.

Наградите ще бъдат предоставяни на победителите само след като куриеръте получил ВСИЧКИ необходими промоционални кодове (опаковки от Barni) и е потвърдил самоличността на победителя (това важи за наградата
от ниво 4).

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара