Гласувайте и спечелете 3 DSLR фотоапарата Nikon D5300

Краен срок - 27 май 2015

Етап 2 – Онлайн гласуване

Гласуването може да се извършва от клиенти на ЧЕЗ, които използват Електронна фактура или се регистрират за услугата.

Ако клиентът използва услугата Електронна фактура е необходимо да въведе имейла, с който е регистриран за услугата. Няма ограничение в снимките, за които може да гласува.

Ако клиентът не е регистриран за услугата електронна фактура,следва да попълни формата на страницата като въведе коректно клиентски номер, оторизационен код, имейл, телефон. След регистрацията може да гласува за неограничен брой фотографии.

Награди за гласуващите:

3 DSLR фотоапарата Nikon D5300 с обектив Nikon 18-55mm DX VR II

Печелившите ще бъдат определени чрез томбола на случаен принцип измежду всички гласували. Томболата ще бъде осъществена от комисия, съставена от представители на Организатора.

ЧЕЗ ще уведоми печелившите участници за спечелената награда чрез електронно съобщение, изпратено от ЧЕЗ на имейл адреса, с който съответния спечелил участник е участвал в конкурса. Участникът ще бъде уведомен и на посочения от него телефон. В срок до 10 /десет/ работни дни от получаване на имейла, спечелилият участник следва да се свърже с ЧЕЗ за уточняване получаването на наградата на marketing@cez.bg. Спечелили участници, които не са се свързали с ЧЕЗ в посочения срок за уточняване получаването на наградата, губят правото си да получат награда. При предоставяне на непълни и неточни данни, Организаторът не носи отговорност за неполучаване на спечелена награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара