Спечелете перфектното женско парти за Вас и вашата компания!

Краен срок - 14 април 2015

За да участват в играта, потребителите трябва:

- да влязат чрез facebook профила си в приложението
- да бъдат от женски пол;
- да попълнят формата за регистрация;
- да поканят 5 свои приятелки на "Перфектното женско парти";
- да попълнят кои са трите най-желани от тях зони за лазерно епалиране;
- да следят дали приятелките им са потвърдили поканата, за да могат да участват за голямата награда.

След края на играта на 14.04.2015г., на томболен принцип се тегли печелившa участничка, която печели "Перфектно женско парти", за нея и поканените от нея 5 приятелки, което включва:

- 1 бр. безплатна лазерна епилация на зони "Общи бикини" и "Подмишници"  - на стойност 175 лв., за нея и всяка участничка в нейната компания (Versus – Център за лазерна епилация);
- стилна прическа  за нея и нейната компания (Горян Стоянов, Goryan Stoyanov hair design);
- вечерен грим за нея и нейната компания (Пепа Стоянова, професионален грим Proface);
- вечеря в Esterhasi Bar за нея и нейната компания;
- обиколка на София с лимузина от Travel Time ;
- посрещане на червения килим от екипа на Bedroom Premium Club;
- безплатна консумация в Bedroom Premium Club;
- видео и снимки от лудата вечер в Bedroom Premium Club.

Ще бъде изтеглена втора участничка, чиято утешителна награда е:

- 1 бр. лазерна епилация на до 3 зони по-избор (попълнени от участничката при регистрирането ѝ в приложението на страницата на Versus – Център за лазерна епилация). За следващите 5 процедури (от 2ра до 6та включително), може да използва преференциална цена с отстъпка от 25% за зони с редовна цена до 100 лв. и с 35% за зони с редовна цена над 100 лв. Участничката няма право да променя зоните за по-скъпи, след като ги е попълнила веднъж в приложението.

За всяка една дама от компанията, която е сформирала спечелилата участничка, се полага 1 бр. лазерна епилация на зона „Подмишници“. Всяка от спечелилите дами, може да използва преференциална цена от 30 лв. (вместо редовната цена от 40 лв.) за следващите 5 процедури до 6-та включително за зона "Подмишници".

В случай, че някоя от спечелилите е настоящ клиент на Versus – Център за лазерна епилация и вече има започнат курс от процедури за съответната зона, за която е спечелила 1 безплатна лазерна епилация, след подаръчната процедура, продължава да използва цените, които са актуални за нея, в зависимост от броят извършени до момента процедури и цената, която е била валидна за зоната преди процедурата, полагаща ѝ се като утешителна награда.

Срокът за използване на спечелените награди е до 30.04.2015 г.

Голямата награда “Перфектната женско парти”, може да бъде използвана най-рано 7 календарни дни след изтеглянето на имената на спечелилата дама и не по-късно от 30.04.2015 г. Датата на партито зависи и от графика на всички партньори в събитието.

Pредставител на Versus – Център за лазерна епилация ще съдейства за организирането на “Перфектното женско парти”.

Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип и обявени в приложението и на facebook страницата на Versus – Център за лазерна епилация до края на 14.04.2015 г.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара