Спечелете 100 дизайнерски таблета и 4000 дизайнерски сгъваеми слушалки

Краен срок - 26 април 2015

Награди в промоционалната игра са: 4000 броя дизайнерски слушалки за музика; 100 броя дизайнерски таблета. 

Продуктите на ОРГАНИЗАТОРА, които участват в промоционалната игра, са: Хипер класик 60 гр., Хипер какао и ванилия 60 гр., Хипер Лешник 60 гр., Троя 35 гр., Троя Макси 49 гр., Споко 35 гр. с 30% повече фъстъци, Споко Макси 53 гр. с 30% повече фъстъци и вафла Престиж 32 гр.. Продуктите, участващи в играта, се предлагат както в промоционални, така и в непромоционални (регулярни) опаковки. Продукти, които нямат промоционална опаковка СЪЩО могат да участват за спечелването на награди от промоцията.

Участието в Промоцията е възможно след закупуване на участващите продукти с промоционална или непромоционална опаковка.

За да участват в промоцията, участниците трябва да регистрират чрез SMS на кратък номер 1030 или на адрес www.prestige96.bg сумата и номера от касовата бележка на закупените промоционални артикули. При регистрацията на сумата не трябва да се упоменават буквени означения за лев и/или стотинки. Сумата и номера на касовата бележка трябва да са разделени с интервал (празно пространство). Например, при покупка на промоционални вафли на стойност 0,65 лв. и номер на касова бележка 4291390867, участникът трябва да изпрати SMS с текст или да регистрира в интернет следния код: 0,65 4291390867

При правилно изпратени сума и номер на касова бележка чрез SMS, участникът получава обратен, потвърдителен SMS за успешна регистрация.

При правилна регистрация на сума и номер на касова бележка в WEB сайта на Промоцията, участникът получава уведомително съобщение на екрана (pop-up), потвърждаващо успешна регистрация, както и e-mail с аналогичен текст.

При първа успешна регистрация на сума и номер от касова бележка в WEB сайта на Промоцията, участникът еднократно ще види екран, на който трябва да избере предпочитания дизайн на награда в случай, че бъде избран за печеливш. Това съобщение не бива да се бърка от участника за съобщение, потвърждаващо спечелена награда. В случай, че участник регистрира суми и номера от касови бележки единствено чрез SMS, ако той бъде изтеглен за печеливш, трябва да избере желания дизайн на адрес www.prestige96.bg и да го съобщи заедно с данните си за доставка на телефоните, посочени в SMS-а, уведомяващ за наградата.

Веднъж заявен дизайн не може да бъде заменян за друг такъв, независимо дали е бил посочен на WEB сайта на Промоцията или на телефонните линии за получаване на наградите (в случай на участие единствено чрез изпращане на SMS.)

При регистрация на касова бележка (касови бележки), удостоверяваща(и) покупка на участващи в Промоцията продукти на стойност над 0,50 лв, участниците придобиват правото да участват в тегленията за малка награда - дизайнерски слушалки. При натрупване на покупки за над 2,50 лв – участниците влизат в тегленията за голяма награда – дизайнерски таблет.

Стойността на един SMS към кратък номер 1030 е 0.29 лв с ДДС за абонати на Теленор и 0.30 лв с ДДС за абонати на Мтел и Виваком.

Всеки участник може да регистрира до 10 кода от касови бележки на ден за периода на промоцията.

След всяка регистрация на сума и номер на касова бележка чрез SMS, участникът получава обратно потвърдителен SMS, съдържащ и комплимент от ОРГАНИЗАТОРА - тапет /wallpaper/ за телефон. В този случай на спечелилия се изпраща връзка чрез интернет адрес, от който тапета/wallpaper/ може да бъде изтеглен (изтеглянето през мобилен апарат се таксува според индивидуалния тарифен план за интернет достъп и трафик, който потребителят има към съответния мобилен оператор). След всяка регистрация на сума и код на интернет адрес www.prestige96.bg, участникът ще бъде уведомяван за съответния статус на регистрацията чрез съобщение на екрана (pop-up). На всички спечелили в играта, независимо дали са участвали чрез SMS или регистрирайки сума и номер на касова бележка в WEB сайта на промоцията, ще бъде изпратен уведомителен SMS, съдържащ телефон за връзка, на който да заявят адрес за получаване на наградата.

Общия брой награди (4000 бр. слушалки за музика и 100 таблета) е разпределен в 9 седмични тегления за целения период на промоцията. Тегленията за награди ще се извършват в следните дни: 2 март, 9 март, 16 март, 23 март, 30 март, 6 април, 13 април, 20 април и 27 април 2015 г. При първото теглене, което ще се състои на 2 март, ще бъдат изтеглени 448 бр. награди слушалки за музика и 12 бр. награди дизайнерски таблет. При всяко едно от последващите осем тегления ще бъдат раздадени по 444 бр. награди слушалки за музика и 11 бр. награди дизайнерски таблет.

Наградите, осигурени от ОРГАНИЗАТОРА за промоцията, са както следва:

Слушалки за музика:

    Марка: Tracer
    Модел: Cherry, сгъваеми
    Допълнителни функции: с вграден високочувствителен микрофон
    Дължина на кабел: 1,8 м
    Мини жак
    Технически спецификации: чувствителност на слушалките 105dB +- 3dB при 1KHz, честота 20Hz – 20 000 KHz, чувствителност на микрофона 58db +- 2dB

Таблет:

    Марка: Prestigio
    Модел: MultiPad Color 8.0 3G
    Дисплей: 8 инча, резолюция 1280х800
    Процесор: 1.3Ghz Quad core
    Памет: 16GB
    Допълнително естри: 3G, възможност за телефонни разговори, FM радио

Участник, който има регистрирани суми и номера от касови бележки на стойност над 2,50 лв. до 23:59 ч. всяка неделя за периода на промоцията, участва в седмичното теглене за спечелване на дизайнерски таблет на датите, посочени в т. 3.8.1. Всяка регистрация на сума над 2,50 лв., дава право на едно участие/шанс за спечелване на голяма награда, а всяка последваща регистрация на още 2,50 лв. – съответно на две, три и т.н участия/шанса. Например, при регистрирана сума за над 5,00 лв. към 23:59 ч. в неделя, 01.03.2015г., участникът участва с два шанса за спечелване в съответния ден. При 7,50 лв – три шанса, и т.н. Тегленията за спечелване на наградата се извършва в дните по т. 3.8.1. между 14:00ч и 18:00ч., като поради технически причини е възможно тегленето да се извърши и след посочения краен час.

Участник, който има регистрирани суми и номера от касови бележка на стойност над 0,50 лв до 23:59 ч. всяка неделя за периода на промоцията, участва в седмичното теглене за спечелване на дизайнерски слушалки за музика на датите, посочени в т. 3.8.1. Всяка регистрация на сума над 0,50 лв., дава право на едно участие/шанс за спечелване на малка награда, а всяка последваща регистрация на още 0,50 лв. – съответно на две, три и т.н участия/шанса. Например, при регистрирани сума за над 1,00 лв към 23:59 ч. в неделя, 01.03.2015г., участникът участва с два шанса за спечелване в съответното теглене. При 1,50 лв – три шанса, и т.н. Тегленията за спечелване на наградата се извършва в дните по т. 3.8.1. между 14:00ч и 18:00ч., като поради технически причини е възможно тегленето да се извърши и след посочения краен час.

Печелившите на дизайнерски слушалки или дизайнерски таблет ще бъдат определяни, чрез успешно регистрираните суми и номера от касови бележки, посредством автоматична електронна система за теглене на награди, която разпределя наградите на случаен принцип.

В случай, че през дадена седмица от периода на промоцията не бъдат спечелени всички награди (поради липсата на достатъчно участници с регистрирани суми за над 2,50 лв. за голяма награда дизайнерски таблет или за над 0,50 лв. за малка награда слушалки за музика), то наградите за съответната седмица ще бъдат изтеглени за спечелване през следващото теглене.

В случай, че участник не спечели награда при седмично теглене, то натрупаната сума от регистрираните покупки и съответния брой участия, която тази сума му осигурява, се прехвърлят за следващото седмично теглене. Прехвърлянето продължава през целия период на промоцията до евентуално спечелване на награда.

Печелившите участници – на дизайнерски слушалки или дизайнерски таблет, ще бъдат обявявани (с номерата на касовите бележки, чрез които са спечелили и част от мобилния им номер, на който последните 3 цифри ще бъдат скрити) на интернет адреса www.prestige96.bg, всеки понеделник. За целите на обявяването, спечелилите се обявяват на посочения интернет адрес, чрез последния регистриран от тях номер, преди спечелването на наградата. Поради технически причини е възможно спечелилите от тегленията през официално обявените празнични и неработни дни (вкл. събота и неделя), да бъдат обявени на посочения сайт в първия работен ден след тези дни. На посочения интернет адрес всеки може да следи какви и колко награди са спечелени към определен момент, при отчитане на изключението по предходното изречение. С включването си в промоционалната игра участниците се съгласяват мобилните им номера, без последните 3 цифри, да бъдат публикувани на посочения интернет адрес.

Участниците в промоционалната игра, спечелили награда дизайнерски слушалки или дизайнерски таблет, ще бъдат известени чрез SMS на телефона, който са регистрирали или съобщение на интернет адреса www.prestige96.bg. На спечелилите ще бъдат предоставени допълнителни инструкции как да изберат дизайна на спечелената награда, както телефон за връзка, на който да заявят адрес за получаването й.

Наградите от промоционалната игра ще бъдат доставени с куриер до всеки спечелил, в срок от 60 работни дни след обявяването им и потвърждение на адреса за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

6 Коментари

  1. Аз спечелих дизайнерски слушалки,а съм регистрирала една касова бележка на стойност 2.80 лв,след получаване на наградата трябва да дам тази касова бележка,как тогава ще продължа да участвам за таблет,след като ако спечеля след това таблет няма да имам част от натрупалата се сума,защото остатъка от 2.30лв ще са на върнатият касов бон за слушалките

    ОтговорИзтриване
  2. В случай, че участник не спечели награда при седмично теглене, то натрупаната сума от регистрираните покупки и съответния брой участия, която тази сума му осигурява, се прехвърлят за следващото седмично теглене. Прехвърлянето продължава през целия период на промоцията до евентуално спечелване на награда.

    ОтговорИзтриване
  3. Аз всичко съм си попълнил правилно, но когато напиша кода за сигурност не ми дава да се регистрирам

    ОтговорИзтриване
  4. A, da6teria mi o6te si 4aka spe4elenite dizainerski slu6alki. :(

    ОтговорИзтриване
  5. И моят син все още чака тези слушалки....Дано да не е напразно :(

    ОтговорИзтриване
  6. Спечелих слушалки но така и не ги получих. Препращат ме от информация на куриери и обратно. Казаха ми че наградата ми не е пристигнала.Това е КОКОШКАРСКА ИСТОРИЯ И ДРЕБЕН СЕЛСКИ ТАРИКАТЛЪК.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара