Подреди пъзела и спечели награда от Захарни заводи

Краен срок - 13 януари 2015

В Играта участват всички потребители, които в периода на провеждане на Играта са подредили успешно пъзела в съответното Facebook приложение към Играта след кликане на бутона „ПОДРЕДИ ПЪЗЕЛА“ и се регистрирали със своите данни (име, фамилия, e-mail адрес и телефон) чрез кликване на бутон „ИЗПРАТИ“ в специалния прозорец, който се появява автоматично след успешно подреждане на пъзела.

Всеки потребител може да участва в Играта само веднъж, като след регистрация на данните на потребителя, системата няма да допусне регистрация на същите данни отново.

Всеки участник може да бъде избран за победител само веднъж.

Единствено успешното преминаване през механиката за подреждане на пъзела в комбинация с успешната регистрация на данните в полето е равносилно на участие в тегленето за хартиен календар за 2015 г. от лимитираната серия на „Захарни заводи“.

Участниците в Играта участват за една от следните награди:

- 100 бр. хартиени календари за 2015 г. от лимитираната серия на „Захарни заводи“

Победителите в играта се определят с едно теглене в края на периода на Играта на 13.01.2015 г. Тегленето ще се извърши в присъствието на нотариус, като ще бъде изготвен протокол с имената на 100-те победители, както и с 100 изтеглени резерви.

Победителите от тегленето следва да се обявят до 12:00 ч. на 14.01.2015 г. – ден след официалното приключване на Играта на Facebook страницата на „Захарни заводи“ с име, фамилия, e-mail и телефонния номер, с които са регистрирали, като последните 3 (три) цифри от телефонния номер се заместват със символите ХХХ, а при изписването на e-mail aдресите се запазват само домейнът и първата и последната буква от потребителското име, като останалите букви се заместват със символите ***.

Пълният списък с печлившите участници ще бъде достъпен в секция „Победители“ в Играта на oфициалната Facebook страницa на „Захарни заводи“.

Избраният за победител участник следва да получи уведомително обаждане и да съобщи на представител на Организатора трите си имена, телефон за връзка (в случай, че е различен от телефона, чрез който е регистриран) и точен пощенски адрес, на който да бъде доставена наградата му.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара