Спечелете награда от 150 лева в конкурса за продължение на книга

Краен срок - 15 май 2015

Една книга все още няма своя край.

Една книга очаква да бъде довършена от своите читатели.

Дайте предложение за нейното продължение и завършекът на романа може да бъде написан по него.

Най-добрата идея ще спечели награда от 150 лева, а авторът й ще получи шанса да се превърне в писател.

„Цената на надеждата” е роман с отворен край, който могат да предложат и да довършат самите читатели. Целта е да се даде възможност именно читателите, хората, заради които съществуват книгите, да предложат завършека на романа и да присъдят наградата.

За да участвате в конкурса, напишете кратко предложение за завършек на романа – в обем от 1 до 2 стандартни страници и го изпратете на е-mail: bookmart@mail.com като посочите имена и телефон за връзка. Срокът за изпращане на предложенията е от 05.02.2015г. до 15.05.2015г.

Петте най-добри идеи ще бъдат публикувани на сайта www.bookmart.bg в срок до 20.05.2015г.

Чрез гласуване на читателите една от тях ще получи наградата в конкурса. Гласуването ще се проведе на сайта www.bookmart.bg в периода 21.05.2015г. – 20.06.2015г., а в срок до 30.06.2015г. в сайта www.bookmart.bg ще бъде обявена идеята, избрана в конкурса, както и нейният автор.

Спечелилият получава паричната награда в брой или по посочена от него банкова сметка.

Предложението трябва да следва основната сюжетна линия на романа, да бъде съобразено с развитието на действието в него и персонажите (героите) на романа. Предложението следва да се явява естествено продължение на книгата, така че да дава ясна представа за това какъв би могъл да бъде краят на същата.

В случай, че авторът на идеята, спечелила в конкурса, притежава качествата самостоятелно да напише книга, явяваща се продължение на „Цената на надеждата”, както и при желание от негова страна, може да му бъде предложено написването на същата.

Участието в конкурса не е обвързано с покупка. Условията на конкурса вижте на сайта www.bookmart.bg/konkurs.

Ако досега сте били просто читатели, които възприемат книгите така, както са създадени от техните автори, то вече имате възможността да решите как да бъдат написани и довършени те. Има книги, които очакват да бъдат написани – може би от Вас. Вижте как на www.bookmart.bg – Книгата, която може да довършиш ти.

Участвай в КОНКУРСА

3 Коментари

  1. За да довършиш книгата трябва първо да дадеш 14 лева, за да си я купиш!?

    ОтговорИзтриване
  2. Не е задължително. Участието в конкурса не изисква никакъв удостоверяващ покупката знак. Може един човек да си купи книгата, а други десет, които са я взели от него, да дадат идеята и с тази идея да участват в конкурса. Може да прочетете книгата в библиотеката или в читалните на по-големи книжарници /например Orange/.
    Bookmart

    ОтговорИзтриване
  3. Вероятно Ви се е случвало когато затворите последната страница на книга, която сте прочели, да си кажете "А защо краят не беше по-различен?". Сега имате възможността Вие да решите как да завърши книгата и освен това идеята Ви да бъде наградена, а на самите Вас да бъде предложено да напишете продължението на романа.
    Bookmart

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара