Украси най-сладката коледна елха и спечели златно сърчице от Своге

Краен срок - 22 декември 2014

За целта на играта участниците трябва да украсят своята виртуална Своге Коледна елха.

Всеки ден участниците могат да влязат в играта, да отворят своята играчка за елхата и да спечелят точки. Всяка играчка носи определен брой точки.

Всеки, който успее да събере всички 8 играчки (и съответно максимален брой точки) за периода на играта, добива право да участва в томбола за една от 20-те награди.

Участниците могат да следят своята позиция в общата класация на страница Класация.

На 22-ри декември всеки участник може да изпрати готова Своге – елха като картичка и да зарадва приятелите си.

Един участник може да спечели само една награда. Всеки участник има право само на една регистрация за участие в активността. Участието в активността за спечелване на посочените по-долу награди не е обвързано с покупка на стоки и/или услуги.

Печелившите участници ще бъдат определени от тричленна комисия чрез томбола като профилите им ще бъдат обявени на стената на Facebook страницата на шоколади „Своге“ не по-рано от 23.12.2014г. Те ще трябва да изпратят трите си имена, адрес за доставка и телефон, като лично съобщение в страницата.

Наградите ще бъдат доставяни до печелившите участници на посочен от тях адрес безплатно чрез куриер до 30 работни дни от получаването на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка. При предаване на наградата ще бъде подписан приемно-предавателен протокол в два екземпляра –един за куриерския служител и един за печелившия участник. Преди доставка куриерът ще прозвъни спечелилите. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, от където може да бъде получена наградата.

Награди: 20 бр. 14-каратови златни сърчица

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара