Спечелете LED TV, 10 таблета и обиколка с Порше GT3 в Гърция от Blizoo

Краен срок - 5 януари 2015

Всеки участник следва да отговори на посочените два въпроса и да се регистрира за участие в томболата.

Победителят ще бъде избран според настоящите ПиУИ и след изтичане на периода на провеждане на Играта/ Томбола. Той е обект на проверка и потвърждаване, че отговаря на условията на Томболата.

Награди:

- 1 бр. Голяма награда – Обиколка с Порше GT3 на състезателната писта в гр. Серес – Гърция. 
- 1 бр. LED TV SAMSUNG 32 - предоставена от "Близу Медиа енд Броудбенд" EАД и описана в чл. 4 от настоящите ПиУИ.
- 10 бр. Таблет Lenovo A7 50 - предоставена от "Близу Медиа енд Броудбенд" EАД и описана в чл. 4 от настоящите ПиУИ.
- 5 бр. Едногодишен план интернет Blizoo 100 MB - предоставена от "Близу Медиа енд Броудбенд" EАД и описана в чл. 4 от настоящите ПиУИ.

* Участникът, които бъде определен за победител се задължава да:

- Предостави данни за допустимост за участие в Играта/Томбола (съгласно чл. 1.2 от ПиУИ)

- Потвърди своето участие в Играта/Томбола и желанието си да получи Наградата

В случай, че потенциалният победител не успее да покрие условията за участие в Играта/Томбола, той губи правото да се счита за победител в Играта/Томбола. По преценка на Организатора ще бъде изтеглен НОВ печеливш.

Ако потенциалният победител не успее да потвърди възможността си да получи наградата в срок от 5-дни, след като бъде определен за победител или не покрива условията на Играта/Томбола, той/тя губи всички права на победител и алтернативен потенциален победител заема неговото място. Определянето на алтернативен потенциален победител става по същия ред като този за определяне на останалите победители.

Победителят ще бъде уведомен по електронна поща или телефон до 5 дни след датата на определянето му за победител. Същият трябва да потвърди неговата/нейната възможност да приеме наградата в офис на blizoo в срок до 5 дни след като бъде известен, както и трябва да докаже правото си за участие в Играта/Томбола, в противен случай губи правото да получи наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара