Харесайте коледната елха на Suchard и спечелете сладки награди

Краен срок - 20 декември 2014

Помогни ни да украсим най- сладкото коледно дърво. На всеки 40 харесвания ще добавяме по- едно сладко бонбонче към елхата! Всеки, който хареса поста, участва в томбола за награди!

Играта се организира на „стената“ (“Timeline”) на Suchard във Facebook

За да се включат в играта и да вземат участиев жребия, участниците трябва да харесат поне един от постовете към играта  „Suchard Kоледна елха“. Всеки 40 харесвания на поста се равняват на един бонбон. Колкото повече харесвания има поста, толкова по- бързо ще се визуализира елхата.

Всичкиучастници в играта ще участват в томбола за една от предвидените награди, която ще се състои не по-рано от 22.12.2014 г.

Награди:

10 броя колекция от 5 Suchard вкуса (5 кутии бонбони: 1бр. Фигаро 153г, 1бр. Ноар 153г, 1бр. Аида126г, 1бр. Кармен 161г и 1бр.Асорти 179г)

Печелившите участници ще бъдатопределени от тричленна комисия чрез томбола като профилите им ще бъдат обявени на стената на Facebook страницата на Suchard не по-рано от 22.12.2014г.  Те ще трябва да изпратят трите си имена, адрес за доставка и телефон, като лично съобщение в страницата.

Наградите ще бъдат доставяни до печелившите участници напосочен от тях адрес  безплатно чрез куриер до 45 работни дни отполучаването на потвърждението, чеса спечелили и предоставяне на адрес за доставка.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара