Играй и бъди естествено красива с Herbal Time и Радио FM+

Краен срок - 23 декември 2014

Коя жена не мечате да може да въздейства на цвета на косата си, без това а навреди на структурата му? Оцветяващата крем-къна Herbal Time от Rosa Impex е решението на този проблем!

Herbal Time не съдържа амоняк и оксидант, а нежно оцветява и подхранва косата с екстракти от натурална и безцветна къна. Екстрактът от коприва, витамин F и маслиново масло придават на косата несравним блясък и здравина и улесняват разресването. Оцветяващата крем-къна Herbal Time е подходяща за:
- самостоятелно оцветяване на косата;
- поддържане на цвета между две боядисвания с окислителна боя за коса;
- направа на кичури.

Специалната формула осигурява до 80% покритие на побелялата коса с трайност на оцветяването до 3-6 измивания.

Продължителната употреба не само не разрушава структурата на косъма, но и я подобрява, придавайки на косата блясък и мекота. Продуктът е подходящ за потребители с чувствителна кожа, алергични към окислители и боя за коса. Продуктът е подходящ и за мъже.

И, разбира се, Радио FM+ иска да ви даде възможност да спечелите този иновативен продукт! Условието е съвсем лесно. Всеки делничен ден от 2 до 23 декември в сутрешния блок на Radio FM+ между 8 и 10 слушайте Ива Дойчинова, която ще ви разказва за качествата на продуктите Herbal Time. Всеки, който иска да спечели награда, ще трябва да отговори на въпроса на деня на имейл herbaltime@fmplus.net и в петък ще има шанс да спечели козметичен комплект продукти Herbal Time.

Играй и бъди естествено красива - само с Herbal Time и Радио FM+!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара