Спечели новия албум на Лили Иванова с автограф и два билета за Коледния концерт на примата!

Краен срок - 22 декември 2014

На Бъдни вечер bTV ще спази една вълнуваща празнична традиция и ще предложи на зрителите да преживеят светлия празник в компанията на Лили Иванова! От 20ч. на 24 декември по bTV ще бъде излъчен 2-часов концерт, а на 25 декември в столичния Sofia Live Club Лили Иванова ще поднесе на живо коледния си подарък за най-големите си почитатели – специален празничен клубен концерт!

bTV дава възможност на един почитател на легендарната певица да си спечели уникален подарък – копие от новия албум на Лили Иванова с автограф от самата нея, както и два билета за Коледния концерт на певицата в Sofia Live Club!

Условията на играта са следните:

Днес  публикуваме въпрос, свързан с последния албум на Лили Иванова. Желаещите да спечелят уникалната награда трябва да публикуват верен отговор на въпроса в коментарите под настоящия материал до 12ч. на 22 декември! Всеки потребител ще участва с по един коментар в онлайн томболата, която ще определи победителя (победителят ще бъде определен напълно случайно с помощта на random.org), затова призоваваме участниците в играта да не "спамят" комантарите! Победителят ще бъде обявен тук – в сайта на bTV, на 22 декември!

ВАЖНО! За да участвате в играта, трябва да имате активна регистрация в някой от сайтовете на bTV (btv.bg, btvnovinite.bg, LadyZone.bg, zodia.bg). Победителят ще получи информация за наградата си на имейла, с който е регистриран в сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте регистрирани. Ако регистрацията ви е с електронна поща, която вече не четете, препоръчваме да си направите нова регистрация с активен имейл!

ВАЖНО! Организаторите на играта не поемат разноските за път и настаняване в София за концерта!

ВЪПРОСЪТ:

Най-новият албум на Лили Иванова отбеляза рекорд по продажби и преди дни бе пуснат допълнителен втори тираж от 10 000 копия. Как се казва албумът?

Очакваме верните ви отговори в коментарите под този материал до 12ч. на 22 декември!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара