Спечели Asus Transformer Book T100 или раница Asus ROG

Краен срок - 28 декември 2014

Може да направите своята трансформация на рекламния щанд на ASUS, пред магазин Технополис в Сердика Център (мол) в периода 10.12.2014 – 23.12.2014 г.

Конкурсът се организира на територията на Република България, град София, Сердика Център (мол).

Целта на този конкурс е всеки да се трансформира в каквото пожелае.

Искате ли истинско ПРЕОБРАЗУВАНЕ? Asus Transformer Book може да бъде лаптоп и таблет в едно устройство! И вие може да се превърне в нещо, което искате. Не вярвате? Заповядайте на щанда на ASUS в Сердика Център и започнете вашата трансформация.

За да вземете участие е достатъчно да посетите щанда на Asus в Сердика Център, град София. Там нашите промоутъри ще Ви направят снимка, след което ще Ви помогнат да я обраотите, така че да се превърнете в каквото искате. Колкото по - креативна е снимката ви, толкова по-голям шанс имате да спечелите награда!

ВАЖНО: Давайки своето съгласие и подписвайки декларация, вие предоставяте на ASUS безвъзмездно разрешение да възпроизвежда, публикува и разпространява публикуваното от вас съдържание в печатни и онлайн издания на ASUS България.

Първа награда: ASUS TRANSFORMER BOOK T100

Втора награда: Раница ASUS Republic of Gamers

Носителят на първата награда се определя от жури, съставено от представители на ASUS. Първа награда ще бъде присъдена на най-креативното и интересно изображение, НЕЗАВИСИМО ОТ БРОЯ НА НЕГОВИТЕ ХАРЕСВАНИЯ (likes). Сред 5-те снимки с най-много харесвания същото жури ще подбере носителите на втора награда. Имената на победителите ще бъдат обявени на 29.12.2014 г. в 10:00 часа на Facebook страницата на ASUS България.

Наградата може да бъде получена лично или по пощата на домашния адрес на носителя й, само на територията на Република България.

За награда могат да се състезават всички, които са се трансформирали на рекламния ни щанд в Сердика Център и са подписали Декларация за съгласие за качване на снимките в интернет и ползване от ASUS България. Можете да поканите приятелите си да гласуват за вас, но е забранено да използвате услуга за размяна и купуване на лайкове. Един човек може да гласува само по веднъж за една снимка, без значение колко профила има. Ще се броят само гласове (харесвания) на Facebook потребители от България. Голям брой харесвания от един IP адрес ще се считат за злоупотреба и снимката ще бъде дисквалифицирана. Участниците, нарушили правилата на Facebook, също подлежат на дисквалифициране.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара