Спечелете 5 хладилника, 50 масички за сервиране и 500 купички от Лактима Балкан

Краен срок - 15 януари 2015

Как да участвам?

1. Купи някой от следните продукти:
        Кисело мляко „Лактима Балкан” 3.6%
        Кисело мляко „Лактима Балкан” 2%
        Йогурт тип „Цедено” 3.2%

2. Регистрирай промоционалния код от капачката

3. Спечели:
        1 или 2 кода - купичка за мляко (общо 500 бр)
        3 или 4 кода - масичка за сервиране на закуска в леглото (общо 50 бр)
        5 или повече кода - хладилник Crown (общо 5 бр)

Участващите продукти и опаковки са: Кисело мляко „Лактима Балкан” 3.6%, Кисело мляко „Лактима Балкан” 2% и Йогурт тип „Цедено” 3.2% (наричани по-долу Участващи продукти). Трите продукта на „Лактима Балкан” са обозначени с промоционални капачки и уникални кодове върху капачките, които ще се регистрират

При условията на настоящите Официални правила за периода на празничната кампания „Влез в играта” ще бъдат раздадени следните майсторски награди:

5 бр майсторски хладилници Crown

50 бр майсторски масички за сервиране на закуска в леглото

500 бр майсторски купички за мляко

Потребителите, които закупят Участващ продукт с промоционална капачка, могат да участват в Играта. Регистрацията се осъществява, като се въведе партидния номер и часа на производство, отпечатани на втори ред на промоционалната капачка, и уникалния код, отпечатан на третия ред на промоционалната капачка. Всеки потребител, регистрирал втория и третия ред от промоционалната капачка, на който и да е от Участващите продукти, влиза в тегленията за спечелване на определените награди, както следва:

При регистриране на кодовете от 1 или 2 опаковки, участникът участва в тегленията за Майсторска купичка за мляко (в томболите ще бъдат раздадени общо 500 бр. Купички за мляко)

При регистриране на кодовете от 3 или 4 опаковки, участникът участва в тегленията за Майсторска масичка за сервиране на закуска в леглото (в томболите ще бъдат раздадени общо 50 бр. Масички за закуска)

При регистриране на кодовете над 5 опаковки, участникът участва в тегленията за Майсторски хладилник Crown (в томболите ще бъдат раздадени общо 5 бр. Хладилници)

Тегленията за спечелване на горепосочените награди ще се осъществят на следните дати в периода на Играта:

    1-во теглене на 12 декември 2014. Ще бъдат изтеглени 111 участници, които ще получат 100 бр купички за мляко, 10 бр маси за сервиране на закуска в леглото и 1 бр хладилник
    2-ро теглене на 19 декември 2014. Ще бъдат изтеглени 111 участници, които ще получат 100 бр купички за мляко, 10 бр маси за сервиране на закуска в леглото и 1 бр хладилник
    3-то теглене на 2 януари 2015. Ще бъдат изтеглени 111 участници, които ще получат 100 бр купички за мляко, 10 бр маси за сервиране на закуска в леглото и 1 бр хладилник
    4-то теглене на 9 януари 2015. Ще бъдат изтеглени 111 участници, които ще получат 100 бр купички за мляко, 10 бр маси за сервиране на закуска в леглото и 1 бр хладилник
    5-то последно теглене на 16 януари 2015. Ще бъдат изтеглени 111 участници, които ще получат 100 бр купички за мляко, 10 бр маси за сервиране на закуска в леглото и 1 бр хладилник

Всеки потребител, който е закупил Участваща опаковка с промоционална капачка, има право да участва в петте томболи за Майсторските награди, ако се е регистрирал на интернет адреса www.lactima.net/igra или на фейсбук страницата на „Лактима” ЕАД www.facebook.com/lactima.balkan.

При регистрация на интернет адреса www.lactima.net/igra и на www.facebook.com/lactima.balkan потребителят първоначално въвежда име и фамилия, имейл адрес и телефон за контакт. Регистрацията на кодове е възможна само след като бъдат попълнени всички полета, изброени по-горе.

Кодовете за регистрация са изписани от външната страна на капачката на Участващите продукти и се състои от: партиден номер, час на производство и уникален код на продукта. Кодовете върху капачките на Участващите продукти са разположени на три реда: срок на годност; партиден номер, час - минути - секунди; уникален номер на опаковката. Първият код, който трябва да се регистрира, се намира на втория ред и започва с буква L ден/месец - последователни шест цифри, разделени от тирета и две точки (Пример: L2411-12:01:20). Вторият код, които трябва да се въведе се намира на третия ред на промо капачката под партидния номер и представлява уникален код на Участващия продукт (Пример: 1/03588).

Промоционалният код не включва срока на годност на Участващите продукти, стоящ на най-горния ред върху капачката на кофичките. Регистрирането на числата от този ред се считат за невалидни и те няма да участват в томболата.

Всяка промоционална капачка може да бъде регистрирана само веднъж, като колкото повече капачки се регистрират от един и същи имейл адрес, толкова по-голям е шансът за спечелване на награда. Натрупаният брой участия на един потребител се запазват и включват във „Влез в играта”. Принципът на участие и теглене е следният: всеки участник, регистрирал промоционална капачка, може да участва в жребия за „Майсторски купички за мляко ”. Ако същият участник регистрира минимум 3 капачки, участва в томболата както за Купичките за мляко, така и Масички за сервиране на закуска в леглото. При регистрация на минимум 5 капачки, потребителят участва в томболата за Нов хладилник Crown.

При неправилно изписани промоционални кодове, съгласно настоящите Правила, регистрацията е невалидна и регистрираните кодове няма да участват в томболите.

Всеки участник във „Влез в играта” може да бъде избран за победител най-много за 1 (един) брой награда, независимо от общия регистриран брой кодове.

Тегленето на печелившите регистрации на участници за всичките награди ще се извършва поетапно всяка седмица по график - всеки петък от 12.12.2014 до 16.01.2015, с изключение на празничния 26.12.2014. Тегленията ще се осъществяват на лотариен принцип от специализиран софтуер в присъствието на нотариус. Имената на печелившите участници, както и печелившите промо кодове, ще бъдат качени в секцията: Печеливши в сайта на Лактима Балкан и на страницата на Лактима във фейсбук.

Участниците могат сами да проверят дали са спечелили награда от „Влез в играта” на интернет страницата на „Лактима” ЕАД- www.lactima.net/igra.

Получаването на наградата ще се осъществява чрез куриер или посредством търговски представител на „Лактима” ЕАД в срок от 20 (двадесет) работни дни от изтеглянето на спечелилия промоционален код. Получаването на наградата е препоръчително да стане лично от регистрирания участник, като срещу получаването на наградата печелившия участник е необходимо да предостави броя капачки, с които е регистрирал печелившите кодове. В случай, че участникът не предостави капачките, губи правото да получи наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара