Спечелете фотоапарат Fujifilm, специална подаръчна кутия или бутилка Jameson Irish Whiskey

Краен срок - 31 декември 2014

Духът на Коледа е тук и е по-осезаем от всякога! Вкусът на Коледа, обаче е друго нещо. За Jameson той е съвкупност от много неща, преди всичко свързани със забавлението и настроението, което носят празниците. Ето защо в нашата коледна игра ще гледаме да те развеселим максимално.

Между 15 и 31 декември 2014 г., на всеки 3 дни ще публикуваме по една снимка, носеща духа на Коледа... и още нещо – скрита бутилка Jameson. Единственото, което трябва да направиш, е да я откриеш. В колкото повече снимки откриеш вкуса на Коледа, толкова по-голям е твоят шанс да получиш подарък от Jameson Irish Whiskey.

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

- Да влезе в таба, разположен на facebook страницата на Jameson Irish Whiskey Bulgaria;

- Да приеме приложението “Вкусът на Коледа”;

- Да участва в играта, като отвори една или всички коледни визии. Да си избере една от посочените награди. Всеки участник има право да избере веднъж само една награда и неговият избор не може да бъде променен в последствие.

- След като избере наградата, за която участва в играта „Вкусът на Коледа“, всеки участник преминава към следващата стъпка на играта.  В нея на екрана се появява коледна визия със скрита в изображението бутилка Jameson, която трябва да бъде открита от участника. Под „откриване“ се разбира клик върху бутилката с курсора, след което на екрана ще бъде изписано съобщението „Ти откри вкусът на Коледа“.  В този случай, участникът се записва за томболата с награди.

- По време на играта на всеки 3-4 дни ще бъде публикувана нова Коледна визия. Всеки участник има право да открие бутилката Jameson и в нея, като по този начин реализира нова регистрация за участие и увеличава шанса си да спечели награда.

Наградите в играта „Вкусът на Коледа“ са:

- 1 бр. фотоапарат Fujifilm Instax 8 mini

- 10 бр. специална лимитирана подаръчна кутия със семейство Jameson.

- 5 бр. бутилки Jameson Irish Whiskey

Тегленето на печелившите ще бъде осъществено чрез електронен жребий.

Имената на печелившите ще бъдат обявявани на 04.01.2015 година. Победителите ще бъдат обявени в раздел „НАГРАДИ“.

Печелившите ще бъдат уведомени за спечелената награда чрез електронно съобщение на e-mail адреса, който използват за вход в социалната мрежа Facebook. За да получат своята награда, те трябва да отговорят на него най-късно до 4 февруари 2015 г.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара