Спечелете аромата Roberto Cavalli Exotica

Краен срок - 10 декември 2014

Декември е месеца на много-то подаръци в MissBloom. Харесайте снимката, споделете и можете да спечелите аромата Roberto Cavalli Exotica от най-новата игра на сайта.

Когато нежната красота на екзотично цвете се срещне с дивата грация на тигъра, тази среща се нарича Roberto Cavalli Exotica.

Последният аромат лансиран от марката допълва колекцията с екзотичен яркорозов флакон и неговото име е Roberto Cavalli Exotica – лимитиран аромат.

Да носиш атомата Roberto Cavalli Exotica е чувствено изжияване, пътешествие, което разкрива ново измерение на женствеността. Автентична, но в същето време изтънчена, жената на Roberto Cavalli Exotica напълно контролира своя чар. Тя знае как да привлече вниманието и да очарова всички около себе си.

Както всеки парфюм от семейството на Roberto Cavalli, така и Roberto Cavalli Exotica е създаден от Louise Turner.

Roberto Cavalli Exotica е плодово - екзотично флорален аромат. Той се разгръща с наситен и пищен вкус на манго, който извиква в съзнанието картини от далечни острови, сини небеса и тропическа джунгла. Този зов на дивата природа естствено се слива със сладките нотки в сърцето от цветове Плумерия (Франджипани). Свеж и нежен, той добавя нотка сексапил, докато изкусно подсилва екзотичното излъчване на мангото. Базовите нотки от сандалово дърво обгръщат аромата, придавайки дълбочина, топлота и чувственост.

От днес, 3-ти декември, в продължение на една седмица всички, които се регистрират за участие във формата по-долу имат шанса да го получат като подарък. Точно след седмица чрез жребий ще изтеглим името на печелившия!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара